villámpost

4:26:00 PM

Ma feladtam a Rukkola Karácsonyi meglepetését a húzottamnak Hajdúhadházra érkezik a meglepetés, és tényleg olyan könyvet vettem az illetőnek, amit el szeretne olvasni :) 

Remélem a posta is kegyes lesz, biztos ami biztos ajánlva adtam fel, úgyhogy bízok benne. hogy hamarosan örülhetnek neki. A csomagolás elég béna lett, nem volt otthon semmi dísz hozzá, így egy aranyos képeslapot mellékeltem a könyv mellé. Az állandó rohanásban idén nagyon nem jutott másra időm. 

Ugyanígy vagyok a bloggal is, hogy mostanság hiába olvasok gyorsan, a postot megírni nincs időm. Szánom-bánom is, szerencsére holnaptól szabadságon vagyok, így remélem felzárkózom gyorsan. 

Adós vagyok Hidasi Judit Kilencével (szuper volt!) Van valaki odaát? című könyvvel (sokat nevettem és sírtam közben) és a Szólok a rendőrnek kis rövid novellájával, amit a Park kiadótól kaptam. Emellett olvasom a Mielőtt elmegyek című könyvet és van még egy Tasmina Perry könyvem elolvasásra 2012-ben és egy félbehagyott és végére is érek a várólistámnak. Húh! Csak győzzem! 

Drukkoljatok! 




Ezeket is olvasd el

1 komment

Subscribe