+++

10:43:00 PM

Iszonyat gyors megosztanivaló dolgok mert levert a torokfájás - nátha - totális fáradtság Bermuda háromszöge és én egyre jobban kezdek eltűnni benne.

+ Február 10-ig még pályázhattok az Olvasóterem.com oldalán Valentin nap alkalmából meghirdetett recenziós pályázatán.

Íme a felhívás: Ha szereted a romantikus, szerelmes könyveket, akkor ez éppen a te esélyed lehet! Írj nekünk egy jó recenziót kedvenc szerelmes/romantikus könyvedről, és nyerd meg a három, egyenként kilenc könyvet tartalmazó ajándékcsomag egyikét!

Ez a portál eddigi legnagyobb játéka, az első három helyezett fejenként kilenc-kilenc könyvet kap a fent említett kiadók jóvoltából. A recenziók beküldési határideje február 10, eredményhirdetésre február 13-án kerül sor. A nyertes recenziókat február 13-án és 14-én fogjuk a közölni az olvasoterem.com-on, de a rákövetkező napokban a többi, jónak talált recenzióból is válogatunk."

BŐVEBB INFÓT A NEVEZÉSRŐL ITT TALÁLSZ >>>


++ Kampány indul a Moly-on ITT A méhek titkos élete újrakiadásáért.

Sue Monk Kidd első regénye 2002-ben jelent meg, Magyarországon 2004-ben a Tericum Kiadó gondozásában ismerhette meg az olvasóközönség. A könyvet 35 országban több mint 6 millióan olvasták. Azonos címmel film is készült belőle. A regényt azonban itthon már régóta nem lehet kapni. Ahhoz, hogy a Tericum Kiadó újramegjelentesse, 1500 ember aláírására van szükség.

A PETÍCIÓT ITT ÍRHATOD ALÁ! >>>

+++ Küldjetek rám sok sok csít, hogy ne legyek fáradt, beteg és hogy legyen több időm olvasni :)

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe