Napfogyatkozás sikongató tinisunák nélkül

11:40:00 PM

Tegnap este egész jó volt az Eclipse - Napfogyatkozás vetítés, főleg mert kimaradtak a visító tinilányok :) Össze sem hasonlító azzal az élménnyel, amit múltkor sikerült elérniük, amikor az előző vagyis a második könyvből készült mozit néztük (New Moon).

Mivel a premier előtti mozit az Origo Filmklub Twitter játékán nyertem, így a korosztály is jóval 20 felett volt, sőt inkább konvergált a 30-hoz. Persze volt aki a gyerekével érkezett, de egy-egy elvétve helyet foglaló 12-13 éves Team Jacob, vagy Team Edward pólós lány nem kezdett sikolyfolyamba amikor feltűnt a vásznon a félmeztelen (sőt volt ahol jelenet ahol teljesen ruha nélkül volt) Jacob :)

A film pedig jobb mint az eddig kettő. Mérföldekkel! Feliratos meg pláne. Bár Bella még mindig nem tudja becsukni a száját (így mindig olyan mintha valamit akarna mondani), Edward csók közben szenvedős fejet vág (de hát azért ennyire nem kéne szenvedni még akkor sem ha vámpír és nem tudja kordában tartani magát), Jacob meg többet fitogtatja az izmait (és pajzán gondolatait vannak :D) de ettől függetlenül ez a rész viccesebb volt.

Főleg Charlie jelenetei extrán humorosak. Már a könyvben is fel lehet ezt fedezni, a vásznon alakító színész pedig mindent visz :) Rosalie és Jasper is több helyzethez jut, és sok a visszaemlékezés, amit jól megvalósítottak.


A vámpírharc nagyon béna lett szerintem. Én vérre számítottam, jó sok vérre (lehet, hogy kevesebb zombis filmet kéne néznem) de nem volt vér igazán. A vámpírok úgy törnek szét harc közben, mint egy porcelánbaba. Érdekes fordulat. A könyvből mintha nem így emlékeznék erre a részre, de hát nem most olvastam már. Azt viszont borítékolható, hogy a pénteki vetítésen Pécsen sikongatni fognak a lánykák, mert itt a nyári szünet, ráadásul péntek estére van jegyem és óóóó jaj nem is tudom mire vállalkoztam :D Nah majd kiderül!

UI: A képen megfigyelhetitek Edward szenvedős fejét, aki gáláns módon nem szexel Bellával, mert előbb össze kell házosodniuk meg minden ilyen :)

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Mekkora ez a bejegyzés!!! :D Szét röhögtem a fejem! :) Főleg, mert engem is zavar Edward szenvedős feje, és Bella tátott szája, de azt hiszem, ez elenyésző apróság a film egészéhez képest. :) Alig várom már, hogy én is megnézzem. :)

    ReplyDelete
  2. Az első rész óta mondogatom a Pasinak, hogy Bella folyamatosan olyan fejet vág, mintha baj lenne az IQ-jával, olyan áááá fejet. És egyetértek az Edwardos megjegyzéssel is, sztem egy kicsit már túljátsza ezt a szenvedést. Nekem részről részre egyre férfiatlanabbnak tűnik.

    ReplyDelete

Subscribe