Ünnepeljétek a könyveket (helyettem is!)

10:03:00 PM

/Gyorsan az elején küldök Bolintnak egy big thanks-t amiért belebuherálta a blogomba a moly-os kedvencelőt! Alul te is megnézheted, kedvencelheted stb.. Köszi a gyors segélyt a html kódohoz ;) Majd meghálálom egy csokival ha ellátogatsz felénk valamikor!/

Holnap országszerte kezdetét veszi a 81.Ünnepi könyvhét és a 9. Gyerekkönyvnapok és megjelenik a Breaking Dawn (tuti, hogy a blogolvasóim közül ezt szerintem senkit jegyzi csak én :) Én viszont számon tartom mert öööö már hónapok óta van előjegyzésem és megjelenés napján átvettem eddig a sorozat minden darabját. Meg még néhány sorozattal így vagyok / voltam úgyhogy muszáj volt leírnom.) Én ezzel indítom el a könyvhetet :)

De persze ezenkívül sok sok program lesz mindenhol, amit nem is hiszem, hogy le így csak szemezgettem magamnak. Sajnos elmenni nem tudok rájuk, és ezért kicsit vérzik is a szívem :( Pénteken egy lightos szerkesztői ismeretek vizsgát tolok, aztán rohanok haza Hozzá és szombaton azt tervezem, hogy kialszom magam vele együtt és olvasok. (sejtésem szerint esni fog az eső- már most kegyetlenül fáj a fejem 2 napja úgyhogy jön vmi front is)

Vasárnap meg őt kísérem a vonatához amivel hazautazik, aztán utána itthon szomorkodom mert mindjárt hétfő lesz és dolgozni kell :) Nah jó az utóbbi nem igaz! De a könyves programokra nem fogok eljutni így titeket biztatlak, hogy ne hagyjátok ki a kiadók sátrát ahol igazi csemegék várnak :)

Agave

Június 3. és június 7. között szokásos helyükön, a Váci utca Vörösmarty tér felőli végén várnak mindenkit a szokásos kedvezményekkel és frissnél is frissebb megjelenésekkel.

Szombaton, június 5-én három szerző is dedikálja könyvét: 11-kor Trenka Csaba Gábor, délután 2-kor Adam LeBor, 4-kor pedig Baráth Katalin várja olvasóit. Egyébként Katalin alias Pikszi könyvét most ITT meg is nyerheted ám ;) Pikszivel nemrég egy interjú is készült a Twitteren mindenki nagy örömére. Olvasd el azt is!

Nyitott Könyvműhely

A pontos program nagyban elérhető a képre kattintva :) Lesz Lencsilány dedikálás Lakatos Istvánnal, és ott lesz Orosz Dénes a Poligamy könyv és mozifilm forgatókönyvének írója. Bővebbet kattintás után láthatsz :)

Ulpius Ház

Megint sok sok kedvezménnyel vár mindenkit a kiadó, és frissen megjelent könyveit tartogatja a Könyvhétre. Dedikál többek között Fejős Éva (új regényét a Mexikóit) akivel még tequilázni is lehet majd (ezt megnézném ám) Vass Virág a Franciadrazsét írja alá. Ott lesz még Réz András, és lesz Teréz anyu szekció, és tárlatvezetés Karafiáth Orsolyával a debreceni Modern-ben. Bővebb programokért IDE KATTINS!

Jaffa Kiadó

A Jaffások is készülnek a könyvhétre. Szondy Máté új könyvét A boldogság tudományát ott mutatják be, ezenkívül Selymes Orsolya: Hogyan ne szokjunk le a dohányzásról? - Függőségoldás egy életre című könyvét is megveheted. Ezenkívül dedikál majd Steiner Kristóf és ha részt veszel a FB-os játékon a standnál átveheted a jutalmad!


Országszerte a részletes programot az ÜNNEPI KÖNYVHÉT OLDALÁN MEGTALÁLHATOD!

Ezeket is olvasd el

1 komment

  1. Nem te vagy az egyedüli, aki jegyzi a Breaknig dawnt, holnap én is megveszem. Bár én már elolvastam angolul, írtam is róla a blogomban, de azért magyarul is mindenképp el akarom olvasni.

    ReplyDelete

Subscribe