Hamarosan jön Tasmina Perry új könyve

11:54:00 PM

Aki olvasta az Apuci lányait, vagy az Örökösnőket, netán az Eredendő bűnt az most örülhet, mert hamarosan érkezik Tasmina Perry új könyve Divatdiktárok címmel. Nemrég olvastam az Ulpius FB-os klubjában, bár a honlapon még nem láttam megjelenést, se dátumot hozzá sajnos.

Nálam tuti landol majd a könyves kosárban, mert a többi regényét is bírtam az írónőnek. Tökéletes strandon olvasgatós regények ezek :) Mind a gazdagok és szépek luxus világáról szól, némi szerelemmel, még több ármánnyal és kavarással meg szex-szel. Számomra mindig tartogat egy-egy meglepő (bár néha kiszámítható) fordulatot. Mivel mindig is érdekelt a sztárok világa messziről, ez pont jó betekintést nyer ezekhez (legalábbis én így látom) Ráadásul mindegyik regényben aprólékosan bele van szőve a divat úgyhogy teljesen érdekesek olyan divatfanoknak mint én :D

Persze sokan mondják, hogy ponyva, meg a sztorik tökre elcsépeltek de akkor is szórakoztatóak :) Főleg egy hosszú vonatúton a dögmelegben. Bár néha a szívem fájdul meg a csodaszép tengerpartos helyek leírásától ahová én nem vetődhetek be. De a strandon tuti kiolvasom ezt a regényt is, ha addig élek :)

Az írónő külföldi siteján ITT még azt tudtam meg, hogy a regény egy angliai luxus termék cég körül forog majd, ami örökös nélkül marad. Persze lesznek akik meg akarják szerezni a céget minden áron, és elkezdődnek az intrikák, meg a cselszövések a luxus és divat világában.

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe