Cecily Von Ziegesar - Hot Girl 2

10:48:00 PM


Van, hogy egy waverlys diáknak fel kell ébrednie ahhoz, hogy valódi álmot lásson


Amit találtam a neten a könyvről a Libri oldalán ITT :


Tinsley, a suli legdögösebb csaja visszatért, aminek hírére a Waverly összes pasija a szívéhez kap, míg a féltékeny és pletykás csajok javában a „trónfosztásról" beszélnek, főleg azok után, hogy Tinsley egy idegen lányt talál a saját ágyában; a kis Jennyt... Brett egy baromira férfias új tanárral kavar, miközben Tinsley megalakítja a Café Societyt, bár a titkos, csajos társaság tagsága szinte napról napra változik, ahogy a divat. Akkor most Easy és Jenny haverok, vagy van köztük valami? Vajon összejön-e Callie és Brandon? Lehet, hogy Jenny lesz a suli sztárja? Ha rajongtok a Bad Girl könyvekért, imádni fogjátok Cecily von Ziegesar új sorozatát, amelyben a cserfes és dögös kis Jenny Humphrey egy New York környéki elit középsuliban, a Waverlyben folytatja tanulmányait, ahol a gazdag diákok sorában jó pasikkal és kellőképpen pletykás csajokkal találja szembe magát, miközben mindent megtesz, hogy ő legyen a suli istennője, az igazi, az egyetlen „Hot Girl".

Az én szubjektív véleményem a könyvről:

Nah ezt a könyvet csak az fogja élvezni aki olvasta az 1-et is, és megelőzőleg a Bad Girl sorozatba is bele bele kacsingatott :) Én már nagy fan vagyok Cecily V.Z. könyveinek és így amikor megjelennek mindig kiolvasom őket hogy nyomon tudja követni a folytatásos történetet :) A sztoriról felesleges írni, úgyis az érti aki már belekóstolt ebbe a menő és gazdag diákok életébe. A lényeg, hogy a könyv egy bentlakásos iskola diákjainak életét mutatja be, sok sok kavarással pletykával és szivatással. Engem jól elszórakoztatott egy-egy esős napon, és nem unatkoztam. Persze, nem hatalmas irodalmi alkotás, de a maga nemében a sorozat darabjának felfogható :)

Jah a kiadó számlája írnám azt, hogy hiába lapoztam át a könyvet mikor a vége felé értem eltűnt jó pár dupla oldal. Eleinte azt hittem hogy direkt, de aztán megnéztem és furcsa volt mert hát a sztori csak úgy elkezdődött néha párbeszéddel így nem értettem, hogy honnan is jön ez. Természetesen a blokkot kidobtam így visszavinni nem tudtam. A vége így kicsit néhol zavaros volt mert legalább 6 oldal szívódott fel. Ejjj :(

ÉRTÉKELÉS: 5/3

Adatok a könyvről még:

Ekkor kezdtem el olvasni: 2008.10.14
Ekkor tettem le végleg: 2008.10.16.

Oldalszám: 318
Kiadó: ULPIUS

A könyv első része Hot Girl 1. néven kapható extra olcsón például a Könyvudvarban ITT. A sorozathoz tartozó (de nem feltétlenül kell ismerni az előtörténetet) 7 könyv az írónőtől Bad Girl néven kapható a könyváruházakban. A Bad Girl6-ról ITT ÍRTAM :)


Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe