Tasmina Perry - Apuci lányai

8:12:00 PM


Amit a könyvről találtam a Libri honlapján ITT:

A nyár strandkönyve - nem csak Jackie Collins- rajongóknak A Balcon nővérek gazdagok, előkelőek, és káprázatos áloméletet élnek. Mindenkit ismernek, mindenhol megfordulnak: a felső tízezer beachpartijaitól és a legelőkelőbb manhattani bároktól, Milánó exkluzív divatbemutatóin és Cannes sztároktól nyüzsgő utcáin át, egészen a legmenőbb és leggazdagabb férfiak ágyáig. Ám amikor arisztokrata és zsarnok apjukat holtan találják a kastély vizesárkában, apuci elbűvölő lányai is gyanúba keverednek. A Balcon család fényűző életének felszíne alatt bosszú, árulás, erőszak és sötét titkok rejlenek, amelyek véget vethetnek a családi sikertörténetnek... Szenvedély, hatalom, titok, szex - négy nő, akiknek a világ nem elég... Tasmina Perry a legsikeresebb női magazinok szerzőjeként kezdte írói pályafutását. Mára világszerte milliók által olvasott bestsellerek írója, akinek regényei új színt hoztak az igényes női irodalomba.

Az én szubjektív véleményem a könyvről:

Nekem személy szerint nagyon tetszett a könyv, élveztem mind a 748 oldalát :) 4 nővérről és a sokszor kegyetlen apjukról szól, Oswaldról. Igazi angol neveltetést kapott lányok korán elvesztették az anyjukat Margaretet akiről a regény végén sötét titkok derülnek ki.

Serena Balcon: a legfiatalabb lány igazi színésznő, hisztis és csodaszép teremtés Tom-al jár aki szintén sikeres színész, de elhagyja a regény elején egy gazdag playboy-ért Michael Sarkisért, akitől terhes lesz de a pasi megcsalja őt 2 örömlánnyal és Serena tanúja is lesz ennek mikor rájuk nyit 3 hónapos terhesen. Kicsit bulváros, kicsit tragikus kicsit tipikus :D

Venetia Balcon: a legidősebb nővér, Jonathannal él együtt aki a férje de nem sikerült teherbe esnie tőle még sohasem. Venetia belső építész és munkája során megismerkedik Spanyolországban Jackkel akinek a házát újítja fel. Venetia képtelen elhagyni Jonathan-t akiért az apja Oswald totális oda van mert igazi angol úriember. Jonathanról egy tragédia után sötét titkok derülnek ki, amiket senki sem gondolt volna. Hoppá!

Camilla Balcon: Politikusi karrier előtt álló sikeres ügyvédnő, akinek a szörnyű sötét titkát az apja őrzi aki zsarolja is ezzel. Eltusolt ügyről van szó, amit a lány fiatalkorában követett el. Nah vajon mi ez?


Cate Balcon : Sikeres magazinszerkesztő, de kirúgják egyik napról a másikra és összedől a karrierje. Megpróbál pénzt szerezni az apjától hogy elindítson egy új magazint a Sand-et ami már nagyon régi álma. Talál egy segítőt Nick-et akivel cégtársak lesznek és lassan bele is szeret de Nick barátnője minduntalan megakadályozza a magazin sikerét és a szerelmüket. Nick rájön, hogy ex csaja manipulálja a történéseket?

Oswald papa közben pedig úgy mozgatja a szálakat, hogy a lányait folyamatos rettegésben tartja és sokszor fajul veszekedéssé egy családi ebéd. Oswaldot a regény elején megölik karácsony másnapján, és az egy éves visszaemlékezésben kiderül, hogy akár bármelyik Balcon lány is lehetett a tettes. Nah de vajon ki, és a kérdés, hogy miért?

Egy (számomra) nagyon izgalmas regény sok sötét titokkal, amik már szappanoperába illőek, de mégis izgalomban tartanak. Aki bírja megcsömörlés nélkül a bulváros sztorikat annak tetszeni fog ez fix!





ÉRTÉKELÉS: 5/4

Adatok a könyvről még:

Ezt olvasom most : 2008.08.25
Ekkor tettem le végleg : 2008.09.05

Oldalszám: 748
Kiadó: ULPIUS

Az írónőtől azóta megjelent már 2 másik könyv, ezeket is beszereztem de még nem volt időm elolvasni, pedig azok is hasonlóan jónak ígérkeznek :) Először az Örökösnők jelent meg, és nemrég az Eredendő bűn. Kíváncsi leszek rájuk.



Ezeket is olvasd el

4 komment

  1. Na, végre felugrott valami kommentelő ablak-féle! :D Nem tudom eddig mért nee szeretett engem egyik blogod se, már nekem volt kínos, hogy nem tudok soha semmit írogatni ide. :)))

    Ezt a Tasmina Perry könyvet láttam már sokszor a könyvesboltokban, nagggyon vastag. Nem ment nagyon szét az olvasástól?
    Ja, meg kb 1 évig azt hittem, hogy Jasmina a neve a néninek. Tök úgy néz ki ahogy rá van nyomva... :)

    ReplyDelete
  2. Megszereltem a blogomat, úgyhogy már lehet kommentezni :) Apuci lányait már 4x barátném (ismerősöm olvassa) és mivel puhakötésű kicsit megviselt de legalább könnyű bár a táskámba már nem fér :) Nyáron jó olvasni és hurcolászni. És köszi a kommentet ;) Kint leszel mindjárt a kedvenc könyvesblogjaimnál!

    ReplyDelete
  3. Nálam is kinn vagy :P
    Egyébként jó nagy sűrűséggel gyártod a bejegyzéseket mostanság :D

    Igen, gondoltam, hogy azért ez a könyv erősen tud salátásodni. :) Főőőleg ha többen mennek át rajta. :)

    ReplyDelete
  4. Csak azért mert ezeket más blogról hozom át :D nem olvasok ilyen gyorsan (ill. heti 1 könyv azért megvan) de azokat még nem tudtam leírni :D de sorra kerülnek és egyszer utolérem magam ^^

    ReplyDelete

Subscribe