Kibontattam az új könyves meglepetésdobozt: itt a Booksy Box #unboxing

8:38:00 PM


Nemrég írtam nektek, hogy új könyves meglepetésdoboz indult a kicsinyke piacon. Előzőleg felkeresett a doboz megalkotója egy együttműködésre, így éltem a lehetőséggel, hogy az elsők között bontogassak majd a Booksy Box első dobozát. Ez ma Mikulás napján meg is érkezett, úgyhogy izgatottan bontogattam ki a csomagot. A poszt következő részében spoiler következik, ha te még nem vetted át a rendelésedet!

Mi az a Booksy Box? 


Az előző posztomban már említettem néhány dolgot a Booksy Boxról, de akkor álljon itt mégegyszer a tudnivalók. Ez a könyves meglepetés doboz olyan, hogy a könyvet te magad választod ki 5 friss megjelenés közül (de kérhető olyan verzió is, hogy a könyv meglepetés) és két féle doboztípus közül választhatsz.

A HEALTHY-ben egészséges nassolnivalókat találsz a könyv mellé, a YUMMY-ban pedig nincs semmi egészséges, de cukortartalom annál inkább. Utóbbi 4790 forintba kerül (csomagpontra és házhoz szállítva is) az egészséges doboz 4990 forintba.

Nos én a YUMMY változatot kértem, a legkülönlegesebb könyvet választottam a csomag mellé. Ez pedig nem más volt, mint a jubileumi Harry Potter kiadás a Griffendél ház színeiben. Mivel eléggé nagy HP fan vagyok, nagyon örülök neki, hogy ez a változat érkezett, hiszen csodás grafikák vannak benne a ház szelleméről, magáról Griffendél Godricról, a ház vezetőjéről (McGalagony) és persze olvashatunk egyéb érdekességeket is. Sőt! Még egy kvíz is van a könyv végén. Nos én ezzel kértem a csomagomat, de egyébként volt másik 4 lehetőség is.

A csomagpontra érkezett doboz nagyon kis formás volt külsőleg. Imádom ezt a kék színt, csodásan mutatott a szintén hasonló kék színben játszó kanapénkon és párnánk mellett. Nagyon tetszik az idézet is a csomagon, szerintem feldobja nagyon. Ezenkívül viszont kicsit sajnáltam, hogy 4 helyen is celluxszal volt leragasztva a doboz, mert nem tudtam szépen lefejteni őket, de ez legyen a legkisebb dolog. Amikor felmarkoltam a dobozt, hallottam, hogy zötyög benne valami, így amikor kinyitottam rögtön megláttam, hogy mik is adják ki a hangot.

Szóval az első Booksy Box tartalma: 


J.K.Rowling - Harry Potter és A bölcsek köve jubileumi Griffendéles kiadás (ezt én választottam) 
Egy doboz minőségi mentás csoki 
Egy "candy cane" cukorkapálcika
Egy csomag Jelly Bean
Egy könyvjelző


Íme az összes dobozban lapuló termék. Ugye mennyire megy a dobozhoz a párnánk színe? 

Nézzük sorban egy kicsit az édességes meglepiket, mert van bennem némi csalódottság. Sajnos bevallom én azok táborát erősítem, akik nem szeretik a mentolos csokikat. A világból kifutok ha meglátom az After Eight csokikat, pedig mindenki más isteni őket, és ajándékba is gyakran kaptam már. Nálam a csoki nem passzol a mentollal, sőt, a mentol igazából a fogkrémen kívül semmiben sem viselhető el. Ez nyilván egyéni preferencia, nálam ez most nem nyert, úgyhogy én majd elajándékozom a csokit valakinek, aki nálam lelkesebben kóstolgatja ezt a fura párosítást. Viszont, ha nem is mentolos lenne, akkor az étcsokival lenne bajom, mert azt sem szeretem, csak a tejcsokit. Tudomtudom, szörnyű nekem örömet okozni. Viszont az Emoti egy belga csoki, és nagyon minőségi termék, szóval a könyv után ez a doboz egyik prémium terméke.

A cukorkapálcika jól mutat, de bevallom szinte sosem eszem nyalókákat, se hasonló cukros dolgokat, mert félek, hogy a nagy rágcsálásban beletörik a fogam (megtörtént eset), ráadásul mindegyiknek olyan egyforma íze van. A Jelly Beant szeretem, és nem csak én, hanem a kedves férjem is, aki biztos, hogy hamarosan kibontja és megeszegeti a kis szemeket. Remélem hagy belőle azért nekem :)

A könyvjelző nagyon szép, két féle szöveg van rajta "Csak még egy fejezet..." és az "Oly sok a könyv, oly kevés az idő." címmel. Nekem mindkettő tetszik, és már bele is került a HP-s könyvbe, hiszen hamarosan szeretném majd újraolvasni.

Összességében nincs baj a dobozzal, de én két édességet sem tudok elfogyasztani. A termékek minőségiek (és biztos finomak is), de mivel nem fogom őket megkóstolni, így 100%-ra nem tudom értékelni a dobozt. Ugyanitt kíváncsi vagyok, hogy mi lapult az egészséges dobozban, hátha ott nem volt ennyi megosztó dolog/íz.


És a kanapénkon is elég jól mutat 


A doboz maga egyébként igényes külsőleg, és szimpatikus a kezdeményezés is, hogy egy kiválasztott könyv mellé édességek érkeznek. Talán legközelebb egy kis kitöltő anyag nem ártana, hogy ne csússzanak egybe a dolgok belül, plusz én nagyon szeretem ha van üdvözlőlap is a csomagban, amin a termékekről és a könyvről lehet olvasni egy-két plusz infót. Vagy, amin megszólítják a doboz új tulajdonosát. Személyes kis apróságok, amik feldobják az ember napját, ráadásul ezek a kártyák, ha jól néznek ki, tök jól mutatnak az Instagramon is. Persze az édességeknél egyértelmű, hogy mi micsoda, de egy-két információ morzsa, hogy miért kerültek a dobozba, mindig kedvessé és érdekessé teszik az élményt.

Nyilván nehéz elsőre minden megrendelőnek a kedvére tenni nem is lehet, így én nem is vártam 100%-os arányt. Van még hová fejlődni, de ha a visszajelzésekből építkezni tudnak, akkor hónapról hónapra jobb dobozok érkeznek majd.

Januárban 5 újabb könyv kérhető a dobozokba, legyen az a YUMMY, vagy a HEALTHY kategória. Én a Késre lecsapnék a helyetekben, csak mondom 😉

AMY MEYERSON – AZ ELMÚLT NAPOK KÖNYVESBOLTJA, romantikus
DELIA OWENS – AHOL A FOLYAMI RÁKOK ÉNEKELNEK, kortárs regény
J. K. ROWLING – HARRY POTTER ÉS A BÖLCSEK KÖVE, MARDEKÁROS KIADÁS, ifjúsági regény
JO NESBO – KÉS, krimi
LISA TADDEO – HÁROM NŐ (A SZENVEDÉLY HATALMA), szexuálpszichológia, igaz történet


A dobozt innen is köszönöm a Booksy box csapatának, és sok sikert kívánok a továbbiakban! 

Itt tudod megrendelni a januári dobozt
https://www.booksybox.hu


Kövess a Facebookon, és az Instagramon a több tartalomért 👈💗 Csatlakozz a #mutimitolvasol csoportomhoz, és mutasd meg te is, hogy mit olvasol éppen! 

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe