#unboxing - Itt a novemberi Book a sloth club doboz tartalma

10:25:00 PM


Ha emlékeztek, akkor tudjátok, hogy október elején én is részt vettem a Book a Sloth Club (a következőkben BASC) első tesztdobozának véleményezői között. Az akkori doboz bár tetszett, azért voltak hibái, de a BASC csapata pozitívan állt a kritikákhoz, amikor én és a többi bloggertársam megírta a véleményét. Ez azért is kellett, hogy a novemberi, azaz az első igazi doboz 100%-os legyen. És jelentem, hogy a BASC csapata jól vizsgázott.

A novemberi éles doboz sok-sok meglepit tartalmaz és egy nagyon szuperül összerakott és igényes pakkot bontogathattam. Alább megnézheted, hogy mit tartalmaz a doboz. Előre szólok, hogy aki még nem kapta kézhez a sajátját, azoknak SPOILERES lesz a bejegyzést többi része.


Kezdjük a könyvvel, mert az érdekel mindenkit (vagy legalábbis engem főként, hiszen könyves meglepetés dobozról van szó, vagy mi a szösz). Szóval Stephanie Garber Caraval című könyve lapult a dobozban, ami elképesztően gyönyörű kívülről. A belsejéről (vagyis magáról a történetről) megoszlanak a vélemények, de mivel nagyon népszerű a könyv, az én kívánságlistámon is előkelő helyen szerepelt. Nagyon örültem, hogy ezt a vaskos és csodaszép könyvet csomagolta az ajándékok mellé a BASC csapata. Ugye milyen gyönyörű? Itt egy közeli a könyvről:


És ha már ajándékok, akkor jöjjön a legjobb, amiért minden könyvmoly epekedett, amikor a BASC csapata bejelentette, hogy lehet egy ilyenre számítani az ehavi dobozban. Nos az én novemberi Álom és valóság névre hallgató dobozomban lapult egy Funko Popos Harry Potteres kulcstartó. Ráadásul nálam maga a kis túlélő, azaz Harry Potter kapott helyet. Egy kis sikkantás is elhagyta a számat a wááááóóóóókkk után, miután kihámoztam a Caravalt.

Szupercuki ez a kis kulcstartó, és hamarosan megy is fel a kulcscsomómra. Már régóta szerettem volna valami Funko Popos cuccot, de amikor Amszterdamban jártunk nem vettem semmit sem. Utólag már nagyon bánom, de most végre van egy ilyen cuccom, úgyhogy nincs megállás :)

A kulcstartó telitalálat volt az Álom és varázslat témában, a vintage könyvjelző pedig nagyon szép.



 💰😱 Érdekel a következő doboz? Szerezz 10% kedvezményt ezzel a kuponkóddal: HSD095RWPAN4 



Megint volt némi papírtermék a dobozban, amiben most az írónő által aláírt témában a könyvhöz illő szép könyvjelző, egy Caravalos matrica, és egy Caravalos képeslap kapott helyet. És a legjobb mind közül, az a lajháros könyvjelző volt, ami személyes kedvencem lett (a könyv és a Potteres kulcstartó mellett). Volt egy újabb Book a slothos matrica is, ezt egyébként simá kiragasztanám a postaládámra, ha lenne.


Lapult  még a papírcuccok között egy Alice Csodaországban képeslap, ami nekem nem igazán jön be, mert hiába illik az Álom és varázslat tematikába, én sajnos kifejezetten rühellem nem csípem butácska Alice-t, a hülye macskát, meg a Bolondos kalapost és társait. Sajnos így a pici medálka sem lett a szívemcsücske (ezt láthatjátok az képeslap bal sarkában a teadarabok mellett), ráadásul nem hordok ékszert, így ezt majd elajándékozom valaki olyannak, aki szeretné.

Apró cukiságok, amik kattintásra megnőnek és jobban láthatóak. 

A két könyvjelző mellé bekerült egy harmadik is, igaz ez egy kicsit minőségibb darab, ergo nem sima kartonpapír, hanem megmunkált kézműves darab, rajta a könyv egyik szlogenjével. Nagyon igényes munka, és kifejezetten tetszik, úgyhogy majd ezzel használom a könyvet (feltéve, ha nem utazom vele, mert akkor mindig parázom, hogy elhagyom a szép könyvjelzőt, aztán sírhatok érte.). Szeretem az ilyen minőségi cuccokat, és ez kifejezetten tetszik, hogy ilyen kis vintage hatású, de azért masszív, meg hát illik a könyvhöz, és jó hogy figyeltek erre.

A dobozban lapul még egy zacskó szálas tea, hasonló mint a múltkori és bár nemrég vettem egy hatalmas teás bödönt plusz egy lajháros teatartót, azt hiszem ennyi teát a ezen a télen se fogok elfogyasztani. Egy kicsit ismétlésnek érzem, de mivel a tea sokaknál favorit, így nálam is biztos elfogy egyszer. Majd minden vendégnek kínálgatom, akkor hátha... :)

Egyébként a novemberi dobozon nagyon szép lett a lajhár minta, kiküszbölték az előző hibákat, ahol kicsit el volt csúszva, és pixeles volt a minta, és ez már megfelelt a lajhárrajongó énemnek. Egy kicsit fájt a szívem, hogy bár az "Álom és valóság" unboxing dolgokat tartalmazó lapocska elülső fele szép volt, az idézet is helyén volt, ám a másik oldalán a betűtípus és a szöveg tagoltsága nem volt túlzottan profi. Ok-ok, ez már ilyen grafikus feleség szindróma, hogy nézem a betűtípust, de ez nekem nagyon nem tetszett.

A tételes felsorolás kicsit olvashatóbb lehetett volna, és jobban kitűnhettek volna az alkotók, mert szerintem megérdemelték volna a tagolhatóbb említést. Ugye érthető amit írok? Egy képeslapnyi szépen kidolgozott papír is elég, ha ez profin van összerakva, jól megválasztott, és olvasható (!) betűtípussal. Valahogy ez nem volt annyira professzionális, és tudom, hogy apróság, de nekem kellett volna még a tökéletességhez. Viszont magán a dobozon sokat változtattak és igényesebb lett és most a szállítási címmel sem takarták le a lajhárt, hiszen egy nagy pufi borítékba rakták magát a dobozt és azon voltak az adatok. Juhúúúú!


Összegzés

Én eléggé boldog lennék, ha 6990 jó magyar forintért hozzájuthattam volna egy szuper könyvhöz (ami 3990-es áron van a boltokban) plusz egy Funko Pop kulcstartóhoz, és egy ilyen szép vintage könyvjelzőhöz, és a cuki lajhároshoz. Ár érték arányban szerintem ez a doboz jó irányt mutat a következő hónapokra a BASC csapatának. Én nagyon drukkolok, hogy egyre jobbak és jobbak legyenek, és tudjanak hónapról hónapra fejlődni :)

A decemberi doboz, amiben 2 (!!!) könyv is lapul Téli romantika fantázianévvel november 18-án (szombaton) 10 órától tudjátok megrendelni. Még mindig érvényes a 10%-os kedvezményt adó kódom (ha még nem használtad fel korábban!)

Érdemes lesz lecsapni a decemberi dobozokra (amit december 15-től ki is szállítanak így karácsonyi ajánékként is tökéletes!) gyorsan, mert a novemberiek is elfogytak 1 órán belül.


A decemberi dobozt itt tudod megrendelni 18-én reggel 10 órától:
http://www.bookasloth.club/


 💰😱 Szerezz 10% kedvezményt "Téli romantika" névre hallgató dobozból (ami 2 könyvet is tartalmaz) ezzel a kuponkóddal: HSD095RWPAN4 



Köszönöm a dobozt és a meglepetés élményét a BASC csapatának, remélem, hogy hamarosan ti is kipróbáljátok ezt az élményt, mert eléggé addiktív dolog! 

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Szuper képeket csináltál, az első főleg tetszik! :)
    Szerintem is kiküszöbölték az első tesztdoboz hibáit, és valóban megérte megvenni ezt a dobozkát. :) A könyv is szép, és a Funko Pop nagyon nagy márka, közkedvelt témában ráadásul (HP :D) Az Alice-cuccok nálam se jöttek volna be annyira, mert én sem szeretem az Alice csodaországbant (meggyőződésem hogy betépve írta Lewis). A képeslap nem tudom miért maradt annyiunk tiltakozása ellenére, de sebaj. A könyvhöz kapcsolódó az okés. Eza vintage könyvjelző nagyon szép, szeretem az ilyen designt, bár talán olvasásnál tényleg macerásabb egy normál, lapos könyvjelzőnél. Utazáshoz főleg nem olyan jó, én is félteném, hogy elhagyom.
    Összességében szuper doboz lett, nálam elérte, hogy rendeljek a decemberiből, pedig a téli romantika nem annyira az én világom, de sebaj, majd legfeljebb elajándékozom a könyveket. :)

    ReplyDelete
  2. Szép dolgok kerültek ebbe a dobozba, és a könyvre is kíváncsi vagyok - már tumblren is többször láttam. A FunkoPop figura nagyon cuki, remélem a későbbiekben is lesz, szeretnék majd én is egyet - bár én csak kiraknám a polcra :D

    ReplyDelete

Subscribe