25 karácsonyi ajándéktipp könyvmolyoknak

7:51:00 PM


Akármennyire is fura leírni, de 6 hét múlva, azaz 41 nap múlva karácsony. Ha még ötleted sincs, hogy mit ajándékozz idén a könyvmoly barátodnak vagy barátnődnek, akkor íme egy kis válogatás, meg linkek, ahonnan beszerezheted a cuccokat. Még van idő feladni a rendelést, és becsomagolni az ajándékot a meglepettnek :) Hajrá!

Képkeret idézettel


Egy frankó könyves idézet mindig jó ötlet. Ha tudod, hogy valaki lelkesedik a Kisasszonyokért, esetleg Pán Péterért, akkor nosza rendelj a BookishlyUK-tól az Etsyn INNEN! Csomó szuperság van még itt, könyves csomagoló papíroktól elkezdve, a könyvek+kávé kombóig.

Regényes teák



Ezekből mennyivel jobb meginni a délutáni vagy a reggeli teánkat! Innen rendelhető! 


Kindle ajándékkártya 


Ha tudod, hogy a megajándékozottad szívesen olvas e-könyvet, akkor vegyél neki egy kártyát a Kindle oldalán és ő bármit választhat magának. Itt szerezhető be! 

Vicces párna


Ugye ismerős, amikor olvasás közben az írónk kinyírja a kedvenc karakterünket? Ha te is bőszen hullajtottad már a könnyeidet, akkor ez a párna hasznos lesz neked vagy a barátnődnek, aki hajlamos a sírásra a könyvek végén. Hiába titkolja mindenki, tuti, hogy bőgtetek ti is néhány könyv végén. Nah ugye! Innen rendelhető!

Könyves táska 


Én hordanám, de no pressure ;) Most amúgy akcióban van, 30 dollárért pakolhatod a hátadra ITT!

Könyves-regényes illatgyertyák


Nem tudom milyen illatú lehet a Baker Street, vagy éppen Pemberley, de a gyertyák népszerű ajándékok úgyis karácsonykor. Igaz én nem szeretem őket, de jól mutatnak a könyvek mellett az Instagramon.  Innen érkeznek az illatos gyertyák.

Jane Austen idézetekkel pimpelt határidőnapló


Ha még 2017-es határidőnaplója a kiszemeltednek, és szereted a Büszkeség és balítélet írónőjének idézeteit, akkor lepd meg ezzel.  Itt rendelhető!

Könyvtámasz


Ilyenem nekem is van csak feketében. Én anno a Vörösmarty téri H and M Home-ban szereztem be, és még mindig lehet rendelni csak most arany színűben a H&M webshopjában 3490 ftért. Hajrá!

Könyves vászontáska 


Ilyet mindig tartok a táskámban, mert hazafelé jó ebben cipelni a bevásárlást, vagy bármit, ami nem fér bele a kis táskámba. Itt találsz pár vicceset a Buzzfeedesktől, de ajánlom a 21. Század Kiadó oldalán a könyvek rendelése után ajándékba járó vászontáskát is. Nekem is van belőle, és tökre szeretem. Plusz, kézműves és kreatív hobbiboltokban csinálhatsz sajátot is magadnak, vagy ajándékba. Textilfilccel rárajzolhatsz idézetet, könyveket, bármit. A lehetőségek tárháza határtalan!

Könyvpárna 


Csak mert olyan jól néz ki!!!! Innen beszerezhető! 

Könyv alakú ékszertartó


Mekkora ötlet :) Gyűrűknek, fülbevalóknak tök jó kis rejtekhelye lehet egy könyv alakú tartó. Itt árulják!

Edgar Allen Poe zoknik


Csak rajongóknak, de nekik nagyon. Amazonon fellelhető!

Könyvjelző


Ezt a könyvjelzőt nem kell rakosgatnod, csak kihúzod alóla a lapot, lapozol és kész. Szerintem ötletes és mindenféle vastagságú könyvhöz passzol. Szintén Amazon!

Kezdő könyvtáros starter pack 


Ha szeretnél kölcsönadni néhány könyvet, de utálod, hogy sosem hozzák vissza, akkor megoldás ez szuper készlet, amivel nyomást gyakorolhatsz bárkire. Vagy ajándékba is adhatod a készletet, és máris pecsételhet és kölcsönadhat neked könyveket a megajándékozott :) Menőség! Itt rendelheted!

Könyves kitűzők



Kitűző mániás barátnőnek tökéletes ajándék lehet egy ilyen cuki cucc a Fable and Black Etsy eladótól. Neki rengeteg könyves cucca van, szuper táskák, aranyos könyves nyakláncoktól kezdve a vászontáskákig. Szemezgess a shopjában ITT!

"Be rigth back" könyvjelző


Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Nagyon jól mutat a könyvgerinceken, és tök jó ajándékötlet! Innen!

Könyves kitűzők 2.0


Igazi retró kitűzők, ezúttal a Literary Emporiumtól. Ráadásul ezek a könyvjelzők időtállóak, és annyira sok féle van, hogy nem lehet választani közülük. Nem csak könyvjelzők vannak, hanem mindenféle más szuper cucc is van online! Szemezgess itt! 

Klasszikus olvasnivalók kaparós poszteren


Ha az ajándékozottad elolvasott egyet ezekből, akkor lekaparhatja és mehet a következőre. Nagyon ötletes! Imádom! Innen lehet beszerezni!

Shakespeare mániások kedvenc bögréje


A bögre mindig jó ajándék, még akkor is ha sokszor elcsépeltnek hangzik. Persze ne simát vegyél, hanem valami extrát, mondjuk ezt a Lándzsarázó Vilmosost! Amazonon fellelhető! 

Vintage könyves falmatrica 



Egy ilyen poszterrel olyan, mintha lenne egy igazi könyves sarkunk. Innen rendelhető! 

Kedvenc könyves póló


Van itt még Kisherceges rugdalózó is ám, de most koncentráljunk a pólókra, amiből rengeteg van. Legyen szó Narnia krónikáról, vagy éppen Moby Dickről itt mindenből van. Ha tudod, hogy mi a kedvenc könyve a megajándékozottadnak akkor válassz egy ilyen felsőt neki. Innen beszerezhető!

Mini lámpa


Hasznos ajándék ötlet :)  Itt fellelhető!

Könyves óra


Ha ránéz erre az órára valaki, akkor mindig tudja, hogy éppen olvasási idő van :) Itt beszerezhető!

Könyves nyaklánc


Tök jó ajándékötlet egy könyvmoly lánynak, bár az olvasnivaló nem annyira tartalmas ebben a kis könyvecskében, de jól mutat :) Itt rendelhető!

Könyvtámasz a polcok végére


A H and M-es után itt egy másik könyvtámasz. Ez is nagyon szép, és jól mutat egy fehér vagy fekete könyvespolcon. Itt rendelhető! 

Te találtál hasznos cuccokat? Mi a kedvenced? Kommentálj! 


Ezeket is olvasd el

7 komment

  1. Úhh annak a library setnek mennyire örültem volna kiskoromban! :D
    A regényillatú gyertyákat én is néztem valamikor, szívesen megszaglásznám őket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezeket én sem merem megvenni szaglás nélkül, kár hogy itthon nem lehet beleszimatolni Pemberley-be mondjuk.

      A Library Set volt gyerekkorunkban, csak cica, meg kutya, meg madár és medve és mindenféle más alakzatban és gyereknyomdában hívták :D

      Delete
  2. Nekem a párna, meg a tea a kedvencem! :)
    Amúgy valahol láttam nemrég olyan, hogy könyvkabát, ilyen textil borító tulképpen könyvekre, de nagyon jól néztek ki. Most hogy írom, lehet hogy valami ilyesmit betervezek majd a fa alá én is. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem van textilborítós könyvvédőm, egy kedves olvasóm készítette már volt róla szó itt a blogon. Nagyon szeretem, régen amíg nem volt Kindle tokom a Kindle olvasómat is abban hordtam. Kézzel is megvarrhatóak ezek, csak kézügyesség kell. Hajrá a karácsonyi tervezéshez, olyan jó már ilyeneken gondolkozni :)

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Subscribe