Új őrület a magyar könyvpiacon: itt vannak a felnőtteknek szóló színezők

1:16:00 PM

külföldön már egy ideje trend, hogy színezővel kötik le magukat a felnőttek, hiszen miért is ne? jó feszültséglevezetés, szép alkotásokat lehet létrehozni, és unaloműzésnek is tökéletes. eddig csak az Amazonról lehetett beszerezni a kreatív színezőket, de az idei Könyvhétre már több kiadó is elkészült a magyar kiadással. te színeznél könyvet magadnak? íme a kínálat:



Söpörd ki az elmédből az aggodalmakat, és dobd fel az álmatlan órákat egy kis pihentető színezéssel!

Kreatív műalkotásokat tudsz létrehozni, és rögtön érezni fogod: nagyon könnyű jólesően beleveszni a színezésbe, és ezalatt a gondok messze szállnak.

Ha kiszínezed ezeket a csodaszép, békés mintákat, magad mögött hagyhatod a bánatot, és az agyad relaxáló üzemmódba vált át. Akár ágyban fekvő betegek is kipróbálhatják – kis energiabefektetéssel mesteri alkotásokat hozhatnak létre.

Ha pedig elmúlik a stressz, rögtön vége a bárányok számlálgatásának, és pihentető álomba merülhetsz.

Szép álmokat!




A skót illusztrátornő varázslatos rajzai végre Magyarországon is! A Titkos kert már 1.5 millió példányban kelt el világszerte, és még csak az elmúlt pár hónapban robbant be igazán a köztudatba, és foglalta el az Amazon eladási listák első helyeit.



A felnőtteknek szóló színezőkönyvek ugyan léteznek egy ideje, de inkább csak szűkebb körben voltak népszerűek, mert sokan azt hitték, hogy a színezés gyerekes dolog. Ez mára teljesen megváltozott. A tervezés, a minták színekkel való megtöltése és életre hívása relaxál, az alkotás utáni jóleső és szétáradó elégedettség érzés pedig kifejezetten stresszoldó hatású. 

Johanna Basford nem is sejtette, amikor megrajzolta különleges kreatív és meditatív színezőkönyvét, hogy hatására 35 országban, több millió ember ¬- felnőttek és ügyes kezű gyerekek egyaránt¬ - fedezi fel magának az alkotás és az időtöltés ezen új módját.

A könyv végre megérkezett hozzánk is - a gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel!

Ajánljuk a rajzolás és természet szerelmeseinek - 10-től 99 éves korig mindenkinek -, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágynak a mindennapokban.

Lépj be a Titkos kertbe, kalandozz ösvényein az elbűvölő indák, virágok és levelek között!


A Partvonal Kiadó rögtön 2 változattal is szórakoztat mindenkit. 





Marty Noble: Csodálatos állatok

Ebben a különleges színezőkönyvben a szabadon áramló formák és az állatvilág teremtményei igazi kihívást jelentenek a kreatív fantáziának. Töltsük meg színekkel a virágokkal és kígyózó ornamentikus mintákkal egybefonódó elegáns hattyúkat, pávákat, pillangókat és madarakat, akár egy valódi szecessziós műalkotást.




Miryam Adatto: Varázslatos arcok

Ebben a különleges színezőkönyvben szépséges női arcok bújnak meg a kagylók, virágok, madarak, levelek, szőlőfürtök és geometrikus formák között. Töltsük meg színekkel az álmokat idéző, titokzatos képeket, amelyek minden alkotni vágyót rabul ejtenek.

Ezeket is olvasd el

6 komment

  1. Jujj, annyira megtetszett a dolog, hogy azt hiszem mindjárt rendelek is belőle magamnak. :-)

    ReplyDelete
  2. pont ma fedeztem fel tök véletlenül, hogy megjelnik a secret garden és a szép álmokat is hamarosan, erre a bejegyzésedbe is belebotlok.. :) eddig mindig csak az amazont böngésztem sóhajtozva, így viszont a SG-t elő is rendeltem. a másikat majd később.

    ReplyDelete
  3. A Szép álmokat!-tal szemeztem, aztán ma inkább megrendeltem egy másikat a bookdepóról, mert épp benne van vmi nagy akciójukban, de folyton elfogyott, úgyhogy amikor kaptam az értesítőt, hogy megint elérhető, tapsikoltam örömömben. Kíváncsi vagyok nagyon arra, hogy mit adhat nekem ez a színezős élmény. :)

    ReplyDelete
  4. biztos, hogy nem... aki pedig annyira unatkozik, hogy színezne... hát azzal nagyon szívesen cserélnék.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem igazán érted miről is szólnak ezek a felnőtt színezők ugye? Segítek kicsit; jóval többről mint holmi "unaloműzés". Olvass utána, ha gondolod.

      Delete
  5. dehogynem értem. jól felépített marketinggel elveszik a felnőtt emberek józan eszét, és több ezer forintért leültetik őket színezgetni, hogy addig is az értékes idejükből csippentesenek el egy kicsit. érdekes, hogy amíg valaki nem találta ki a felnőtt színezőket, senkitől nem hallottam, hogy hm, milyen jó lenne színezni egyet. szóval ez nem relaxáció meg kreativitás fejlesztő, hanem idióták játékszere

    ReplyDelete

Subscribe