Dennis Lehane novellájából film készült

1:50:00 PM


Ezt gyorsan muszáj megosztanom, mert rohadtul megörültem :)

Dennis Lehane Boston Noir című novelláskötetéből az Animal Rescue történetből készült el a Piszkos pénz (The Drop) című film, amit október végétől itthon is láthatunk majd a mozikban.

Ez a szerep volt James Gandolfini (akit a Maffiózók sorozatból is ismerhetünk) utolsó alakítása. Mellette még olyan nagyágyúk és személyes kedvenceim is szerepet kaptak mint Tom Hardy (Warrior, Eredet,) és Noomi Rapace (Tetovál lány, Prometheus)


Úgy tűnik Dennis Lehane körül felpörögtek a filmesek, nemrég jött a hír, hogy a Viharsziget című könyvéből filmsorozatot készít az HBO (itt írtam erről), most pedig érkezik a Piszkos pénz.

Remélem ennek örömére az Agave is aktivizálja magát és kiadják magyarul Lehane Prayers for Rain c. regényét, amit évek óta várok :) 

Az Animal Rescue-t itt elolvashatjátok ezen a linken.

A Piszkos pénz trailerét pedig megnézhetitek alább.




Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. De jó.:) Én is nagyon örülnék neki, ha az Agave folytatná a kiadását. A Hideg nyomont is megfilmesítették, de, ha jól emlékszem, nem nagyon használták ezt ki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remélem a filmnek meg a sorozatnak hála beindulnak :) Jó lenne! A Hideg nyomont láttam filmben, bár könyvben durvább. A Titokzatos folyót szeretném majd újra nézni, abból is van film, de már régen láttam. A Viharszigetet meg kb évente újranézem, az a legnagyobb kedvencem.

      Delete

Subscribe