Júliusi szerzemények

9:12:00 PM

Előző hónapban ugye kicsit khm elszaladt velem a ló, így próbáltam visszafogni magam júliusban. Hát hellyel közzel sikerült azért. Persze megint voltak kihagyhatatlan akciók, amiknek nem tudtam ellenállni és a Rukkolán is garázdálkodtam (Igen, még mindig nem untam meg!), meg a BTK révén hozzájutottam pár recenzióhoz. Íme a lista!


A Férfitől kaptam ajándékba a Bátraké a mennyország című könyvet meglepetésből még pár hete. Régóta nézegettem már a könyves boltokban, és most már az enyém :) Mondtam már, hogy imádok ajándékba kapni könyveket?




Akcióban oroztam: 

A Szandi nagy akciójában beszereztem Lars Kepler - A Paganini szerződés című könyvét. Egy éve nagyon durva élményt adott A hipnotizőr (itt írtam róla), így nem hagyhattam ki, amikor  50%-ra (1745 ftra) leértékelve megláttam az írópáros másik könyvét. Úgy tűnik én csak krimikre vagyok ráállva mostanság, így velem jött még Mons Kallentoft Véres tél, és Halálos nyár című könyve, ezeket 999 forintért adták.



A BTK-sok beszéltek rá Marissa Meyer Cinder című könyvére, ami egy igen csak fura YA fantasy, ahol a főszereplő lány egy kiborg. A Holdbéli-krónikák első részének folytatását nemrég jelentették be, szóval ha sikert ér el nálam, akkor vevő leszek a második részre is. Mondjuk, hogy mikor jutok oda, hogy kiolvassam, hát az a jövő zenéje. 1050 forintért egyébként még mindig beszerezhető az Alexandrától ha valaki....



Rukkoláról harácsoltam össze:

Még mindig hajtok pár NA kötet után a Rukkolán. Innen kaptam Addison Moore - Someone to love - Szeretni valakit című könyvét, amire pár pontot rátettem, de nem volt vészes. Mondjuk ha béna, úgyis visszateszem, de addig eláll a polcon :)

Sam Taylor Erdő köztársaság regényét már régóta keresem, kíváncsi vagyok a 4 kamasz történetére, akik egy erdőbe menekülve megalkotják utópisztikus saját kis társadalmukat.



Tingli-tangli romantikus könyvek beszerzési lelőhelye számomra a Rukkola lett mostanság. Alappontért hoztam el majdnem Katie Price - A szerelem nevében című könyvet, illetve Lauren Conrad - LA Candy: Los Angeles üdvöskéi című tinipicsáskodásról szóló könyvét. Azt mondják ez olyan mint a Gossip Girl sorozat, amit én anno egy időben nagyon szerettem, aztán nagyon meguntam. Hát kíváncsi leszek!

Recenzióba érkeztek: 

A.O.Esther - Gombnyomásra című könyvééről épp az imént ment ki a poszt, úgyhogy még nagyon friss az élmény. Alissa Nutting - Tampa című könyvét már kiolvastam egy ideje, már íródik a poszt a Könyvesblogra. Nehéz erről a könyvről írni, szenvedek is vele rendesen.



Szintén recenziós kötetként már egy ideje nálam van Róbert Katalin - Nalávia titka című gyerekkönyve. Nagyon cuki eddig, hamarosan végzek vele, aztán jön egy kisebb fajta nagyüzem, mert bőven lesz mit olvasni a KMK-tól és a Maximtől őszre :)

Mérleg tehát: 4 vásárolt (~ 1000 ft/db áron) 3 recenziós könyv, 4 rukkola + 1 ajándékba kapott = 12 könyv

A többiek így júliusoztak a könyveikkel:

Amadea - a megfontolt
Katacita - akinek szerzeményein cicatappancsok vágtáznak
Dóri - aki könyvet is nyert és szépeket vásárolt
Nima - aki 1 könyvet mutatott, és kérdezett is egy jót
Pupilla - aki dőzsölt, és kávé helyett inkább könyvet vett :)


Ezeket is olvasd el

6 komment

  1. A Cinderen kívül a többiről nem igen hallottam, szép gyűjtemény :D A rukkolán én már nem tudok garázdálkodni, olyan kevés pontom maradt :D
    (ja és tatz tetkó - meddig marad fenn neked? :))))
    [A linkelését köszönet, nálam mindig elmarad, mert olyan hamar megírom a posztot és időzítve rakom ki :D]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én mindig utolsó vagyok a havi számfejtésben így van erre érkezésem :) A Tatz tetkók csütörtökre (előző szombaton vasaltam magamra) vesztették el létjogosultságukat. Elkezdett kopni a bicepszemen, meg a kulcscsontom alatt is, ahol többet érte a ruha ujja, vagy pánt. De amúgy elég tartósak. 3-4 nap simán megvan! És most már Pesten több helyen beszerezhetőek. Mondjuk én mindet magamra raknám, de hát inkább tartalékolok :)

      Delete
    2. Na akkor ez pont jó nyárra fesztiválokra. Lehet majd jövőre beszerzek én is, hátha járok addig Pesten :D

      Delete
  2. Na, nem sokkal maradtál el tőlem :D :D A Kallentoft könyvek biztos jók, én is néztem, az egyik, a véres tél már megvan angolul, azt hiszem tavaly vettem meg.
    Ahh, én is imádok könyvet kapni ajándékba :D
    Hmm, a Hipnotizős egyre többször jön szembe velem, lehet hogy ez jel? :D

    ReplyDelete
  3. A Kallentoft-könyvek nagyon jók, igaz, én csak a Véres telet olvastam, de a Halálos nyár is megvan, egy ezresért hülye lettem volna otthagyni :D

    ReplyDelete
  4. A Véres tél jó, nagyon hideg van benne :)
    Imádom a csak-úgy-ajándékokat a pasiktól, olyan kedves dolog:) Én tegnap három sört kaptam, szerintem már látta rajtam, hogy kell valami hangulatjavító :)

    ReplyDelete

Subscribe