Márciusi beszerzések

10:52:00 AM

Ez a hónap (is) csak úgy elszállt, elszaladt, elröppent avagy megint csak úgy telnek a napok, hogy kb észre sem veszem. Végre itt a tavasz, lehet olvasni a szabadban, vagy az ablak mellett. Annyira jó érzés, hogy süt rám a nap, belemerülök egy könyvbe és közben barnulok is. Nincs is ennél jobb :) Nah jó, a nyár, amikor vízpart mellett lehet olvasgatni 2 csobbanás között. Mondjuk amilyen gyorsan telnek a napok, mindjárt erről fogok nosztalgiázni.

A március egyébként nem volt annyira költekezős számomra, csak 2 könyv landolt a kosaramban. Elég jó áron jutottam hozzájuk úgyhogy semmit sem bánok :) 


Nem tudtam ellenállni a Partvonal kiadó 1000 ft-os könyvnapjának, így megrendeltem Az emlékek őrzője című könyvet. Az akció első percében regisztráltam kb, és rögtön rendeltem is meg. Nézelődtem még előzőleg a kiadó weboldalán, de másra nem fájt annyira a fogom. Erről a könyvről már olvastam jókat, úgyhogy kíváncsi leszek én is majd rá.


Az Agave webshopjára csak kíváncsiságból néztem be, valami új könyvet szerettem volna, de végül egy nagyon régit rendeltem meg 850 forintért. Rachel Caine írónőtől már olvastam Az üvegházat, úgy gondoltam ennyit pénzt megér a folytatás, úgyhogy beszereztem A morganville-i vámpírok második részét, azaz az Élőhalottak bálját.



A Rukkoláról érkezett hozzám a Heti csaj című New Adult könyv. Közben szereztem pár pontot még ugyanitt (felraktam pár Coelhot), úgyhogy jó lenne lecsapni valami jó olvasnivalóra megint.



Nem is meséltem még itt a blogon az előző hónap megtisztelő örömhírét. Jelentkeztem a Blogturné klub csapatához, és be is vettek, így most én is turnézok majd könyvekkel. Ennek keretében kaptam meg márciusban a R.J. Palacio Csodácskáját (csodálatos és megható volt), David Benioff Tolvajok telét (ledöbbentett, megsiratott és megérintett) és most olvasom, tehát végül is még márciushoz könyvelem Salla Simukka Vérvörösét, ami eddig elég izgalmas. 



Ezekről áprilisban lesznek postok, figyeljétek a Blogturné Klub honlapját, vagy Facebook oldalát


Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe