kitavaszodtam

2:03:00 PM

hiphiphurrá! sikerült levedlenie a blognak a téli fejlécképét. azt hiszem már nem aktuálisak a téli havas tájak, a teázós képek hiszen mindenhol virágoznak a nárciszok, ibolyák, jácintok, süt a nap kint úgyhogy gondoltam egy kicsit feldobom a blogot ha már a természet is kitavaszodott.

egyébként azt hiszem én is kitavaszodtam :)

bár időm nem lett több, de mostanság egyre több időt tudok a blognak szorítani esténként (a takarítás hátrányára - úgyhogy ha megesznek a pormacskák, de lesz post az nagyon mókás lesz), így érik jó pár bejegyzés (tudom, ezt már ígérgetem hónapok óta).

áprilistól indul az aktív időszak a blog számára, ugyanis bekerültem a Blogturné klubba (itt olvashatsz róluk mindenféle érdekes infót!)  így néhány könyvet sikerült már elolvasnom a BTK által. ezekről lesznek bejegyzések kb heti/kétheti rendszerességgel.

továbbá elhatároztam, hogy heti 2 postot összehozok, ha törik ha szakad, hiszen elég lehangoló számomra is, hogy heti 1-2 könyvet elolvasom, aztán a bejegyzések nem, hogy növekednének, de csökkennek. röhej! szóval összekapom magam most istenigazábóltényleg. amúgy is reménykedem benne, hogy még vannak olvasóim, akik várják a postjaimat. 

amúgy meg itt vannak a blogfejléchez, FB fejléchez használt képek. aki esetleg még nem lájkolt FB-on (ott azért aktívoskodom kicsit jobban) az nyugodtan tegye meg ha úgy van:

https://www.facebook.com/zakkantolvas





















képek forrása: wehearit.com

Ezeket is olvasd el

1 komment

Subscribe