Várólista csökkentek avagy ideje leporolni a könyveimet újra

12:02:00 AM

CSÖKKENTSD TE IS A VÁRÓLISTÁDAT 2014-ben! CSATLAKOZZ ITT! 

A tavalyi előtti listát éppencsak megcsináltam, emlékszem az utolsó 2 hétre volt vagy 3 vaskos könyvem és csak olvastam olvastam olvastam a karácsonyfa alatt, a szilveszteri buli helyett. (Nah jó, buliba úgysem mentünk úgyhogy 31-én volt időm és be is fejeztem kb 11-re a könyvet és meglett a lista, nem buktam el!)

Idén kicsit okosabb voltam, bár még nincs kész, meg az utolsó könyvvel (Beszélnünk kell Kevinről) nem haladok valami gyorsan, és egy kicsit nyomaszt is, de érzem, hogy kiolvasom. Leköt, csak nagy dózisban befordulok tőle. Butaság volt utoljára hagyni... De mivel nincs alternatív listám... Jövőre okosabb leszek, készítettem azt is. Amúgy úgy érzem, hogy jól haladtam az idei könyvekkel, idejében elkezdtem fogyasztani őket és egyiknél sem éreztem azt, hogy kár, hogy rákerültek a listára.




Szóval 2014-ben ez lesz a főlistám, ilyen szépségekkel mint Niffenegger (ezer éve porosodik a polcomon) Ahern, Nesbo, Lehane, Cabot, Kinsella, Moore, Hill. A legtöbb könyvet már régóta őrizgetem a polcomon, úgyhogy jó lenne már el is olvasni őket.



Ha nem sikerülne valamiért, ezúttal van B tervem! Arra is tettem egy két szépséget: Kedves csirkefogók Steinbeck-től, szingliirodalmat (Hol jár az eszem?) és a romantikát profi módon űző írónők regényeit (Cruise - Fogadj rám, Jewell - Ralph bulija, Musso - Visszajövök érted). Van itt is Lehane könyv, ebből is látszik, hogy mennyire vigyázok arra, hogy ne olvassam ki egymás után a könyveit, mert akkor mit csinálok addig amíg nem jön az új Kenzie-Gennaro rész????!!!!

Szóval én így tolom jövőre, és most megyek olvasom Kevin szörnyűségeit, hogy pipálhassam a listát Lobonál :)


Többiek csökkentései:
Amadea
Theodora
Coffe

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Ó a Viharsziget! Igaz, hogy több könyvön is megakadt a pillantásom, de ezt kiemelném, ne hagyd ki! ;o) Mondjuk a Fogadj rám, a Musso és a Niffenegger könyv is jó, de a Papíron príma, Veszélyes játék nekem annyira nem jöttek be. Ja, és a Hívj be! Durva. ;o)

    ReplyDelete
  2. Nekem pedig A trieszti gyorson akadt meg a pillantásom, méltatlanul kevesen olvasták (és szeretik), nekem mégis nagyon kedves könyv valamiért. Hajrá a csökkentéshez!:)

    ReplyDelete

Subscribe