Decemberi szerzemények

7:51:00 PM

Most, hogy mindenki megajándékozásra került, és megkaptam az utolsó ajándékpakkot gyorsan le is írom, hogy kit mivel leptem meg, mert hát mit is adjon ajándékba egy könyves blogger a szeretteinek, ha nem könyvet? Szeretek azon gondolkozni, hogy ki milyen könyvnek örülne, vagy mi tetszene neki és a könyv amúgy is szuper ajándék :)






A Férfi karácsonyra (egy pulcsi mellé) megkapta a GABO Kiadó Gitárok nagykönyve gyönyörű kihajtható poszterekkel is megspékelt könyvét. Úgy tűnik örült neki :)

A Férfi Jézuskája nagy örömömre meghozta Neil Gaiman Amerikai istenek című könyvét. Plusz mivel végülis ez is könyv vagyis képregény így végre játszhatok a Walking Dead képregények által ihletett Monopolyval, mert ez is a csomagban volt. 



Doriszka barátnémtől Milly Johnson Yorkshire puding Klub című könyvét kaptam meg, ő tőlem pedig Steiner Kristóf Hajónaplóját, ami már régi vágya volt.




Anyukám élettársa (Robi)  szeret politikai / közéli könyveket olvasni, úgyhogy Kálmán Olga Egyenes beszéd, és Debreczeni József Fideszes rablógazdaság könyvének örülhetett.

Nemrég megnyertem Posta Renáta Paleolit konyha hedonistáknak című könyvét a Tschibo Magyarországtól a Facebook-on és pont megérkezett karácsony előtt, így Robi ezt is olvasgathatja.



Amikor a könyvbeszerző körútra mentem, akkor magamat is megleptem 2 könyvvel, így polcon landolt Jenny Colgan Karácsony a Cupcake kávézóban című könyve, J.A.Redmerski: A soha határa könyve is.



Idén nem vettem részt se molykarácsonyban, se rukkarácsonyban, így ezek kimaradtak, de valahogy nem is bánom.

Happoltam még 2 könyvet az ünnepek előtt, az egyik Susan Clakre A hollókirály c. könyve, a másik pedig Maggie Stiefvate - Shiver vagyis Borzongása. Ezeket majd január elején igyekszem gyorsan átvenni és jól el is olvasni.



Kaptam 2 recit is, az egyik Hanula Zsolt Péter: A fiúk nem sírnak regénye, a másik pedig Pergel Zsolt újdonsága a Pizza, szerelem, Mexikó. Amúgy is több magyar írótól szeretnék majd olvasni 2014-ben, így tökéletes lesz elkezdeni ezekkel a fogadalmamat :)


Összegzés: 
2 ajándék magamnak, 
2 ajándék másoktól
2 reci
1 nyeremény
2 happolás 
4 könyvet adtam én ajándékba 

Postán érkezett még egy szép karácsonyi lap Pupillától, amit is nagyon köszönök :-*

A többiek is garázdálkodtak és szép könyveket kaptak decemberben: Pupilla, Amadea, Theodora, Nita, Katacica, Niki
 

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. óóó, a Shiver remélem tetszeni fog, én hamarosan olvasom a befejező részét :)
    Jókat vettél, jókat adtál ;)

    ReplyDelete
  2. A hollókirályra nagyon kíváncsi vagyok! Csak sokan unalmasnak tartják, engem mégis vonz.
    Ez a Walking Dead monopoly ez kész:D Játszottatok már vele?:)

    ReplyDelete

Subscribe