Az Olvasás éjszakája

4:54:00 PM

A közelgő Olvasás Éjszakája minden bizonnyal az idei ősz egyik legrangosabb olvasást népszerűsítő kulturális eseménye. A fesztivál több budapesti és vidéki könyvesházban, látványos programokkal, zenés és interaktív produkciókkal várja szeptember 13-án pénteken a lelkes könyvrajongókat és kíváncsiskodókat.

Az Olvasás Éjszakája főeseményeit itt tudod nyomon követni:
http://www.azolvasasejszakaja.hu/
Van Facebook event is itt >>> Az ünnep alkalmából azonban az e-könyv rajongók is meglepetésre számíthatnak. Az eseményre rendhagyó módon több e-book kiadó is készült példátlan összefogással. Ennek köszönhetően már csütörtök hajnaltól 30-50%-os kedvezménnyel vásárolható meg több mint 200 e-könyv, ráadásul az Ulpius-ház jóvoltából új címek megjelenésére is számítani lehet.

 A kezdeményezés tökéletesen kiegészíti az Olvasás Éjszakája változatos programjait, ahová az érdeklődő könyvmolyok akár a farzsebükben is magukkal vihetik a teljes elektronikus könyvespolcukat. A péntek éjszakát végigmulató résztvevők pedig még szombat délig vásárolhatnak kedvezményesen, így mindenki kiélvezheti ezt a rendhagyó éjszakát!

Az esemény részletei és a résztvevő kiadók az alábbi oldalról érhetőek el.
http://bookandwalk.hu/olvasas-ejszakaja.html

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe