A legális olvasás napja szerdán

1:12:00 PM

Az egyik legnagyobb magyarországi kiadó a legális tartalomfogyasztásra kívánja felhívni a figyelmet. Az akciójuk keretein belül minden e-könyvben kiadott tartalmukat a szerdai napon 50% kedvezménnyel kínálnak, valamennyi e-könyves terjesztőnél. A kedvezmény ráadásul további 4 darab szerdán megjelenő e-könyvre is érvényes!

 



Bizonyára már mindenki hallott arról, hogy az illegális letöltések komolyan fenyegetnek bizonyos ágazatokat. Az illegális tartalomfogyasztás (pl. zene, film és könyv letöltés) lopásnak számít, amivel sokan nincsenek is tisztában, mivel nagy nyilvánosság előtt (esetenként fényképes profillal) kérnek és osztogatnak tartalmakat. Nincs ez másként az e-book terén sem, mivel sokan arra panaszkodnak, hogy drága az e-könyv, ezért nem is vásárolnak. 

Ez ellen tesz lépéseket az Ulpius-ház Kiadó, és egy egynapos forradalmat hirdet: azok, akik legálisan akarnak e-book-ot olvasni, csak a szerdai napon féláron tehetik meg! Ez egyrészt nyitás a fogyasztók és a legális e-book piac felé, másrészt visszajelzés is lehet a vevő részéről a magas árakat illetően. Az akcióban több mint száz e-book vesz részt, ráadásul az alkalom keretében 4 egyedülálló újdonság is elérhetővé válik. Az akciós e-book-ok többek között itt is elérhetőek.  

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe