könyvek meg a nyaralás

11:08:00 PM

+ szerdán elutazunk Szlovéniába (azon belül is Piran városkába) pár napra. lesz tengerpart, meg napozás, meg mindenféle ételek, italok, városnézés, sétálgatás. útba ejtjük Olaszországot is, közel van Trieszt úgyhogy oda is elnézünk.

igyekszem nem magammal cipelni egy halom könyvet, mert úgy hiszem, hogy nem lesz időm olvasni, de mi van ha mégis? nemrég belekezdtem a Hipnotizőrbe (jó kis svéd krimi, elég vastag) csak kibírja ezt az 5 napot. a Kindle utazik velem, rajta lesz pár olvasnivaló, még nem tudom, hogy miket pakolok rá, de mivel elég sok ráfér így azt hiszem nem az lesz mint az előző utazásaim során, hogy elviszek 2 könyvet, amit ki is el is olvasok, aztán veszek még ott kettőt és cipelhetem haza őket a sok táskával. idén előrelátok!



és igyekszem majd nem fotózni magamat könyvvel a kezemben a tengerparton.  egyrészt nincsenek ilyen jó lábaim, másrészt nincs ilyen szép lapos hasam, harmadrészt olyan fehér vagyok, hogy a fehér könyvlapok világítanának mellettem. még a barnábbak is! (nyugi, viszek naptejet, 50 faktorost!)

++ minden bloggerina (könyves és nem könyves berkekben) beszámolt már arról, hogy megszűnik a Google Reader, én szokás szerint megint el vagyok maradva ezzel is. vagyis annyira azért nem, mert geek-lány révén már régóta nyomon követem az eseményeket, és én már egy ideje átálltam a Feedly-re úgyhogy szembe megyek az árral. és mert nem tetszik a bloglovin. jó cukik a szívecskék, de nekem marad a másik :)

+++ jelenleg Oravecz Nóra Tejszínhab nélkül-t olvasok (néha érzem ahogy távozik visítva a fejemből egy-egy agysejt, de még bírom!), közben kiolvastam egy szuszra az új Gaimant, ami elvarázsolt. és szeretnék egy fekete kismacskát, fehér folttal a fülén. jah, előzőleg Lakatos Levente Bomlását is olvastam (nem kavart fel semennyire sem, pedig vártam de semmi. annyi biztos, hogy jobban sikerültek, mint az előző regények). majd lesz ezekről is post, meg a Boltkóros sorozat A pöttöm boltkóros befejező részéről is csak érjem utol magamat. talán a nyaralás elég pihentető lesz és utána újult erővel vethetem bele magam a blogolásba.

++++ ha visszajöttem a mondat eleji betűket újra naggyal fogom írni és a vesszőkre is igyekszem jobban figyelni, de most nyár van ,ez meg ilyen szerteszét post lett :) csók!


Ezeket is olvasd el

3 komment

  1. Könyves blogger létedre illene tisztában lenned azzal, hogy egy könyvet nem kiolvas az ember, hanem el. Kellemes nyaralást, és kellemes "kiolvasásokat" kívánok.

    ReplyDelete
  2. Jó pihenést, érezd jól magadat! :o)
    (Mással meg ne foglalkozz!)

    ReplyDelete
  3. Jó nyaralást! :)
    Kindlivel elleszel, nem kell cipelni a sok könyvet! :) Amúgy, dehogynincs ilyen lapos hasad, ne hülyülj már :D

    ReplyDelete

Subscribe