A szingli fejvadász a mozikban

12:28:00 PM

Anno írtam arról, hogy megfilmesítik Janet Evanovich regényét és a főszereplő Katherine Heigl lesz. Azóta eltelt majdnem röpke 2 év és február 2-től a mozikban is látható lesz Stephanie Plum és a szerencsétlenkedő szingli fejvadász.





Íme a filmhez készült magyar nyelvű trailer, ami szerintem kellően átadja a regény humorát meg a karaktereket. Steph szülei és Mazur nagyi mindent visznek :) Nekem csak egy kis gondom van ezzel az egésszel: Joe Morellit abszolút nem így képzeltem el, de ettől függetlenül még lehet, hogy jó választás volt Jason O'Mara, akit a Terranova sorozatban is láthatott már a nagyérdemű.



Arról tud valaki valamit, hogy a negyedik részt mikor dobja ki az ULPIUS??? Előjegyezni már elő lehet ITT például, de megjelenést nem láttam. Vagy csak ennyi vak vagyok?

Következő blog meg majd előreláthatólag februárban várható egy Várólista csökkentős példányból (Lehane - Egy pohárral a háború előtt) addig beszippant újra a főiskola meg a temérdek tétel, amit a pót államvizsgára kell megtanuljak és amire január 30-án kerül a sor. Majd szurkoljatok!

Ezeket is olvasd el

1 komment

  1. A Libri honlapján 02.27. van kiírva várható megjelenési dátumként.

    Azt hittem, hogy nem adják ki újra (és a 4. után majd egyáltalán nem), szóval úgy megörültem, amikor olvastam. :)

    Sok sikert a pót államvizsgához! :)

    ReplyDelete

Subscribe