Laurelin Paige: Megtalállak még

10:17:00 PM


Laurelin Paige írónő nagysikerű Fixed sorozatát hozzánk is elhozza a Libri Kiadó. Hudson Pierce és Alayna Withers kapcsolatáról szóló trilógia első részét a Blogturné Klub tagjai népszerűsítik olvasóik körében. 8 napon keresztül követhetitek nyomon a magyar bloggerek élménybeszámolóit a Megtalállak még - Fixed on You című könyvről.


Laurelin Paige: Megtalállak még (Fixed on you)

Fülszöveg:

New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.
A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.
A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba.
A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki.
A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna.
A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.
És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik

Laurelin Paige a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője.
-    A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban.
-    Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben.
-    Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve.
-    A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike.
-    A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több jó értékelést kaptak.

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma: 342
ISBN: 9789633101674
Kiadás éve: 2015
Fordító: Horváth M. Zsanett

A Szürke 50 után egy kicsit félve kezdek bele hasonló könyvekbe, de mivel szeretem az erotikus könyvek műfaját (ne kövezzetek meg érte, nőből vagyok, évi 1-2 ilyen könyvtől még nem leszek agyatlan mamipornó rajongó) így szükségem volt egy ilyen olvasmányra. Amolyan strandkönyvek ezek nekem, tökéletes elszórakoztatnak és gyorsan olvashatóak. Mármint persze ha jók, és nem kapok idegbajt a szereplőktől, és a szexjelenetek idióta leírásánál. Szerencsére Laurelin Paige könyve nem ebbe a kategóriába esett, úgyhogy jó volt elmerülni egy kicsit a milliárdos Hudson és a szegény pincérlányként dolgozó Laynie történetébe, még akkor is ha klisék, klisék everywhere.

Idén még csak egy kifejezetten erotikus regényt olvastam, így amikor végigfutottam a Megtalállak még fülszövegét bevillant a Szürke 50, de szerencsére ez a könyv csak annyiban hasonlít rá, hogy itt is milliomos a főszereplő, és persze irányításmániás. De teljesen másként, mint Christian Grey.


Hudson Pierce a könyv férfi karaktere tipikus milliárdos jól menő üzletember, akit mindenki ismer New Yorkban. Több cége van, rengeteg érdekeltsége, barátnőivel a magazinok címlapján pompázik, módos családja van, és persze tökéletes teste. A másik főszereplőnk Laynie a huszonéves lány éppen túl van a diplomája megvédésén, a suli mellett az Égi Bárka nevű helyen dolgozik, és éppen egy előléptetés előtt áll. A dekoratív pincérlány okos, és amellett, hogy jó meglátásai vannak, még a férfiak is odavannak érte. David, az Égi Bárka menedzsere és a lány között egyfajta viszony van, de Laynie egykori élete és szerelmei sokféle titkot rejtegetnek. Hudson élete sem kevesebbet, így amikor találkoznak az Égi Bárkában nyilván rögtön szikrázik kettejük között a levegő.

Bírom az ilyen nagy egymásra találásokat, ilyen csak a mesében van, hogy a csaj azonnal ledobná a bugyiját a csávónak, aki azonnal ott helyben az íróasztalnak döntené és ellátná a baját. Az életben ilyen nincs, úgyhogy sajnos a Megtalállak még sem nélkülözi az erotikus kliséket, de legalább nem volt végtelenül unalmas közben a regény és ez jó pont az írónőnek.

Laynie élete elég érdekesen alakul. Szülei meghaltak egy autóbalesetben, eddig bátyja segített neki, hogy megéljen New Yorkban (Brian fizette a lány lakását, mert a pincérnői fizetésből nem jött ki túlzottan), a lánynak tetemes diákhitele van, és amikor Brian beint, hogy elege van és nem fizeti tovább a lakást Laynie eléggé kétségbe esik. Ráadásul a klub is új tulajt kap, akit majd el kell kápráztatnia a lánynak, ha maradni szeretne. Nyilván a klub új tulaja a milliomos Hudson, akivel Laynie már találkozott a bárban, de akkor Hudson nem fedte fel magát, hogy ő lesz a hely pénzembere, így a lányt meglepetésként éri az "első" találkozás. Persze a lány rögtön szemet vetett a férfire (már akkor is, amikor csak azt hitte, hogy a bár egyik vendége), így amikor bemutatják őket egymásnak egyből forró lesz a hangulat. Sőt! Hudson valahonnan megtudja, hogy Laynie anyagi gondokkal küszködik, így tesz neki egy ajánlatot.

Nem olyan ajánlatra kell gondolni, mint a szadomazo elemekkel tarkított Szürkében, amiben szerződésben foglalják, hogy milyen eszközökkel zajlik a szex, sokkal inkább ez egy kölcsönös segítség. Laynie segít  Hudsonnak, hogy eljátssza a gazdag és sznob szülei előtt, hogy tud szeretni egy lányt, míg ennek jutalma az lesz, hogy Laynie diákhitelét rendezi a férfi. Az ajánlat nem éppen szexmentes, és nem éppen tisztességes, de akkor nem lenne semmi érdekesség a regényben. A szerződés, ami inkább szóbeli csak megköttetik, mi pedig végigolvashatjuk, ahogy a Laynie és Hudson a külvilág számára eljátssza, hogy összejöttek. De mivel egy ilyet eljátszani csak úgy nem lehet, egy idő után jönnek az érzelmek és ezek főként a lánynál okoznak gondokat.

Laynie ugyanis a párkapcsolatok terén nagyon furán reagál dolgokra, és ebből már rendőrségi ügye is volt. Nem lövöm le a poént, hogy pontosan miért és hogyan történt, de egész érdekes volt erről az érzelmi problémáról olvasni. Hudson sem tökéletes, neki is orvosi papírja van arról, hogy érzelmileg gondjaik vannak így párosuk nincs sikerre ítélve, de mégis működik köztük a dolog. A szex főleg, erről elég sok jelenetet olvashatunk, de persze ezzel semmi gond, hiszen mégiscsak egy erotikus könyvről van szó.


Értékelés: 5/3.5

Laurelin Paige jól leírja az erotikus jeleneteket, és naná, hogy minden tökéletes, és ez nekem még mindig nagyon furán jön le, így nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy ez megint egy tökéletesen meseszerűen leírt könyv. Mármint legalábbis ez a része. Szerencsére a regény többi részében azért vannak meglepő fordulatok, és izgalmak is, csak túl kell lendülni a szexi öltönyös milliomos üzletember és a szerencsétlen éppen most diplomázó lány párosunkon.

A szexjelenetek mellett vannak érzelmi mélységek is a regényben, a családi tragédiák szomorúsága és a múltbéli sebek mellett kapunk némi humort is. Laynie és Hudson viccesen tudja egymást ugratni és vannak megmosolyogtató jeleneteik. Jah és külön ki kell emelnem Hudson anyja és Laynie közti cicaharcot is vagy Cecilia (Hudson régi barátnője) és Laynie találkozásait.

A két főszereplő betegsége egyfajta kiegészítése is egymásnak, de kezeltetik magukat és meg is értik egymást, hiszen hasonló gondolatok gyötrik őket, csak a kommunikáció hiánya okoz náluk gondokat. Nincs sok vergődés, max a lány részéről, de ez betudható annak, hogy nő és érzékenyebb. Felfedezhetőek érzelmek Hudsonnál is, nem mindig a nemesebb testrésze irányítja, úgyhogy ez biztató folytatásra ad ígéretet. A Megtalállak még ugyanis a trilógia első része, és engem most, hogy elolvastam az első részt érdekel a folytatás is.

Kifejezetten gyorsan olvasható (én alig 2 nap alatt elolvastam a Balatonnál a regényt), gördülékeny könyv a Megtalállak még. Én bízok Laurelin Paige-ben, hogy a többi kötet még az elsőnél is jobb lesz, úgyhogy adjatok ti is egy esélyt Laynienek és Hudsonnak, mert ha szívesen erotikus regényeket, akkor ezt sem fogjátok megbánni.


https://www.facebook.com/DreamValogatas/app_137541772984354?hc_location=ufi
Szerezd be olcsóbban a Megtalállak még című erotikus regényt innen!




Blogturné extra: Laurelin Paige




Az írónő az USA Today és a New York Times bestseller szerzője, aki romantikus és erotikus könyvekben profi. Három lányával és férjével él, aki nem olvassa el a könyveit, a lányai meg még túl fiatalok hozzá :) Ha Lauerlin nem ír, és olvas, akkor legtöbbször énekel és Trónok harcát, meg The Walking Dead sorozatot néz. És Adam Levine-ről (aki a Maroon5 énekese) álmodozik. 


Nyereményjáték:

Minden állomáson egy-egy szereplő nevét rejtik el a bloggerek a bejegyzésekben. Nektek az lesz a dolgotok, hogy megkeressétek  azokat és a rejtvény megfelelő sorába beillesztve a blogturné végén a fő megoldást beírjátok a rafflecopter dobozába.


A helyes megfejtők közül három példányt fogunk kisorsolni Laurelin Paige: Fixed on you - Megtalállak még c. könyvéből.
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turnéban résztvevő bloggerek
1. 07.27. - Kristina blogja
2. 07.28. - Angelika blogja
3. 07.29. - Kelly & Lupi olvas
4. 07.30. - Deszy könyvajánlója
5. 07.31. - Insane Life
6. 08.01. - CBooks
7. 08.02. - Zakkant olvas
8. 08.03. - Könyvszeretet

Ezeket is olvasd el

1 komment

  1. Szia legyszi kuld el!;)nagyon jo az oldalad!fodor.emma40@gmail.com

    ReplyDelete

Subscribe