Rendhagyó post képekkel, meg könyvekkel. De inkább képekkel!

11:31:00 PM

Kicsit el vagyok maradva a könyves postokkal, mert annyi minden történt a magánéletemben mostanság, hogy nem győztem olvasni. Próbálok a könyvekbe menekülni, de nem olyan egyszerű mikor 0-24 azon küzdök, hogy újra fel tudjam építeni az életemet. Tudjátok amikor kihúzzák alólatok a szőnyeget... Nah kicsit ilyen van most. Bővebben "A wc-n sírni" című postomban olvashattok el ITT (ha érdekel). Nem akarom ilyenekkel rabolni a könyves blogomban a szót, itt abszolút nem ez a lényeg.

Nemrég belinkeltem a moly-ra egy karcba egy képet, de rájöttem (és írták is utána páran), hogy nem lehet megnézni. Úgyhogy gondoltam felpakolom a könyvekkel kapcsolatos fotóimat a blogba egy pár mondatos magyarázattal, hogy áthidaljam a holnapi napra tervezett Mechanikus London könyvről szóló post közti időt. Meg amúgy is, hátha érdekelnek az ilyen jellegű bejegyzések még itt valakit.


2012/06/10 Sokáig azt mondtam, hogy nem megyek ki a Könyvfesztiválra, mert nem akarom fájdítani a szívemet, de csak vasárnap estig bírtam tartani magam. Zárás előtt mentem, nem vittem pénzt (direkt!) így csak simogattam a könyveket. De megmondom őszintén annyira jól esett. Egy valamit vettem/kaptam. Voltak az egyik standnál ilyen kedves kis csokik vicces könyvekhez kapcsolódó felirattal. Íme a saját példányaim. Nem hagyhattam ott a rózsaszínt (volt még bestseller, ponyvaregény és sok más feliratokkal)! Azóta csak nézem a csokikat, egyelőre még nem mertem megenni őket! 



2012/06/13 Nemrég jelent meg S.Kolozsvári Zsófia Se vas, se tűz című könyve és mivel személyesen ismerem az írónőt, egy barátom által kaptam belőle egy példányt. Nagyon kíváncsi vagyok a könyvre, pár oldal után már érdekelni kezdett a sztori, úgyhogy hamarosan ez is sorra kerül! Egyébként pont a névnapomon érkezett meg úgyhogy bónusz örültem ennek :) 




2012/06/16 Szombaton hazavonatoztam "vidékre" és teljesen belemerültem a Mechnikus Londonba (utolsó fejezeteknél tartok, lerágtam a körmömet közben). Bónusz a könyvjelzőm ami egy igenigen! Erzsébet utalvány. A képet postoltam twitterre, a szemfüleseknek azonnal feltűnt, hogy mivel jelölöm ahol éppen tartok úgyhogy olyan hozzászólások jöttek, hogy végre valami hasznos dologra használom fel az utalványt. Hát ez is egy módja, bár elég szokatlan :) 


És ha már könyvjelzők! Mikor hazaértem várt itthon egy levél Ilditől, aki egy szuper könyvjelzővel lepett meg, amit a legutóbbi spanyol nyaralásával hozott. A könyvjelzőn Sevilla egyik hídja látható. Gyönyörűséges! Köszönöm szépen itt is! <3


Ezeket is olvasd el

1 komment

Subscribe