még élek

8:31:00 PM

jelentem még élek, csak olvasni nincs időm: szakirodalom hever szanaszét mindenhol a szobámban, jegyzetek itt és ott. könyvet csak akkor tudok a kezembe venni amikor hajnali 2-3 felé beájulok az ágyba, persze rá a könyvre. óh és hol van még az államvizsga? jaj nekem :S

tartozom egy elmaradt áprilisi Coelho posttal (lesz ez is még idén) meg millió beszámolnivalóval, de most csak gyorsan egy zanza post jut.

május 31-én gyertek ti is velem este 6-ra a Nyugati téri Alexandrába és vegyetek részt Baráth Katalin és Izing Róbert új könyvének író-olvasó találkozóján. Én személy szerint Pikszi könyvét várom nagyon, de ha már ott vagyok vetek egy gyors pillantást A türkizkék hegedű mellett az uffancsos (érts: UFO-k) borítóra is :) Bár még mindig inkább a hegedű, a zongora után, ami tuti hogy hozza az előző kötet izgalmait!


gyertek ti is \o/


JÚNIUS 2-től 6-ig megint ÜNNEPI KÖNYVHÉT

Bővebb infókat a weblapon találsz itt http://www.unnepikonyvhet.hu/

Engem főként az Agave újdonságai és a Partvonal kiadó játékai fognak érdekelni. Utóbbi június 4-én egy könyves nyomozós játékkal vár minden érdeklődőt. A nyomozásban a Krimiestek.hu is beszáll így ha elég gyors vagy a kiadó standjánál vadászhatsz majd jó kis krimikre. A bővebb programért kattints ide ni!

Az Agave kiadó elhozza a Birodalom szerzőjét Steven Saylort az Ünnepi könyvhét-re. A szerző exkluzív dedikálásra 25x2 jegyet nyerni a Facebookon ITT!

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe