Új könyves meglepetés dobozok startolnak hamarosan

8:01:00 PM


Eddig viszonylag egyeduralkodó volt a Book a Sloth Club, hiszen már november eleje óta (ha nem számoljuk a tesztdobozt) küldi havonta a megrendelőinek a könyves meglepi dobozokat, ám most három új szereplő is belép a piacra. Én személy szerint örülök a versenyhelyzetnek, mert ez mindig inspirálóan hat, mi könyvmolyok pedig dúskálhatunk majd a könyves meglepi dobozokban. Nem hiába, külföldön is nagyon sok féle doboz és cég létezik, akik ezzel foglalkozik, és végre Magyarország is felveheti ezekkel a versenyt. Lássuk az új dobozokat, és az infókat róluk.


A Book a Sloth Clubról már sokszor írtam, én nagyon drukkoltam nekik, amikor elkezdték, és azóta több dobozt nyitogattam már izgatottan. Az előző havi BASC dobozról itt írtam. Azóta beszámoltam már a Goodstuff Boxról is, amibe könyveket is lehet tenni. Igaz ez nem meglepetés doboz, hiszen te állítod össze a termékeket, de mivel könyvek is szerepelnek a repertoárban így nem maradhatnak ki.

Decemberben közepén a Könyvmolyképző is kiadott egy könyves meglepetés dobozt, amit én karácsony előtt kaptam meg a munkahelyi címemre, de sajnos csak a január első hetében tudtam átvenni. Sajnos így nem igazán volt meglepetés, mert nagyon sok blogon olvastam már addigra a dobozról. A KMK is talán kivár ezzel az egész doboz üggyel, mert azóta nincs hír új dobozról, ellenben három új szolgáltatás indul el a napokban.

Az új belépők: Bubble Book, MyBookz, Candy Book




3 nap múlva elindul (szombaton reggel 9-kor) a Bubble Book könyves meglepi csomagja, egy elő-témával, ami a Virág-álom címet kapta. Az elő csomagban nem egy friss könyv lesz, hanem egy régebbi megjelenés, de a csapat arra törekedett, hogy tavaszt hozza majd el minden megrendelőnek. A bevezető utáni dobozokban már egy 90 napja megjelent könyv fog lapulni, ami lehet magyar nyelvű romantikus és/vagy fantasy regény, és a persze a témával összhangban lévő 4-5 könyves apróság.

A dobozról annyit általánosságban, hogy a névhez méltón minden csomagban lapul majd egy kézműves fürdőbomba vagy egy szappan, és természetesen egy könyv és további apróságok.

Ára: 8990 forint (de figyeljétek a közösségi oldalakat, mert készülnek akciókkal és kuponokkal)

https://www.bubblebook.hu


https://www.facebook.com/bubblebookbox/


https://www.instagram.com/bubblebookbox/




A MyBookz nagyon friss belépő, hiszen csak néhány napja indult, de máris sok könyvmoly szeme felcsillant, mert ez a doboz két (!) könyvet fog tartalmazni, és különböző kategóriákkal készülnek minden korosztály számára a készítők. A dobozok egyébként környezetbarát csomagolásúak lesznek, és olyan könyveket fognak tartalmazni, amik 45 napnál nem régebbiek.

A kategóriák, amikben lehet majd rendelni (engem a Womens Fiction, és a Misztikus doboz vonz nagyon!)


  • Gyerekkönyvek 3-7 évig
  • Gyerekkönyvek 8-12 évig
  • Young Adult
  • Non-Fiction (ismeretterjesztő, igaz történetek)
  • Womens Fiction (könnyed csajos témák, romantika)
  • Misztikus (fantasy, sci-fi, krimi)


Az indulásról még nincs pontos dátum, ahogy az árról sem, de érdemes feliratkozni a hírlevelükre, mert nyerhettek is egy könyves dobozt :)

https://www.facebook.com/Mybookz.hu/


https://mybookz.hu




Lakatos Levente már készített egy Valentin napi könyves meglepi dobozt, de most havi dobozzal is jelentkezik, ami Candy Book névre hallgat. A dobozban egy Levente által kiválasztott friss megjelenésű könyv lesz, egy ajándék, temérdek édesség és egyéb meglepetések. 

A doboz induló ára 7800 forint (március 2-ig) aztán sávosan emelkedik. A  03.03. és 03.04. között leadott rendelések esetén: 8.300 Ft a 03.05. és 03.08. között leadott rendelések esetén: 8.700 Ft. Egy biztos: valami zokni tuti, hogy lapul majd a dobozban, hiszen lábméretet kérnek a rendeléskor :) 


https://lakatoslevente.hu/termek/candy-book-2018-marcius/


https://www.facebook.com/candybookbox/


📦 Neked melyik könyves meglepetés doboz tetszik? Mit szólsz hozzájuk? Kell ennyi a piacra? Rendelsz majd valamelyikből?

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe