Good Stuff box: egy különleges doboz, amibe könyvet is választhatsz magadnak

9:40:00 PM


Már nem egy meglepi doboz landolt nálam, az első egy Pixibox volt még évekkel ezelőtt, de a Krémámánia előző dobozának is örültem (nem nyugi, nem megyek át beauty blogra!) és a könyves meglepetés dobozok is terjednek. A Book a Sloth dobozról már sokszor írtam (ZAKKANT10 kóddal te is szerezhetsz 10%-ot a márciusi dobozból most szombaton, ha rendelsz), de most egy másik különleges dobozról szeretnék szót ejteni. Hiszen van könyves vonatkozása, és ez tök jó dolog!
Azt már biztos láttátok, hogy nem egy könyvajánlót írtam már a Good Stuff oldalra, de most szeretném nektek bemutatni a Good Stuff Boxot (rövid GSB), ami egy olyan doboz, amiben te válogathatod össze a termékeket, ám a doboz ára egységes, így jóval olcsóbban juthatsz hozzá olyan dolgokhoz, amiknek tényleg örülsz.

Nem tipikus havi meglepetés dobozról van szó tehát, de mivel a doboz extraként tartalmaz meglepiket, így mindig élvezet bontogatni. És ha valakinek olyan aranyhalmemóriája van, mint nekem, aki a rendelése után már 5 perccel úgysem emlékszik, hogy mit pakolt bele, így tuti, hogy meglepi, amikor majd csenget a futár a dobozzal.

Hogyan működik a Good Stuff Box? 





Válassz 4 terméket, és fizess a futárnak 5990 forintot és bontogass boldogan :)

Milyen termékekből választhatsz? 


Bármiből, amit a Good Stuff termék oldalán látsz. Ez lehet egy tuti Trónok harcás párnahuzat, egy levendulás testpermet, egy macaron alakú ajakápoló, vagy egy HelloSoap márkájú isteni fürdőbomba. De találsz a kínálatban rengeteg magyar kézműves terméket a táskától elkezdve, a kulcstartóig, ékszerig, kekszig bezárólag. Sőt! A már granolát is választhatsz, ami szuper egészséges reggeli vagy nasi lehet, akár olvasás mellé. Az a legjobb, hogy mindegyik egyedi termék és akárhogyan válogatsz a 4 termék biztos, hogy a doboz árának duplája (néha triplája) lenne, ha külön-külön rendelnéd.

A legjobb: könyvekből is választhatsz


Jelenleg 7 felé könyv közül választhatsz, ráadásul elég jók is vannak, amik mellé nem lesz nehéz még 3 másik terméket a dobozba. Vagy akár kettőt, hiszen 2 könyv is választható, és 2 másik termék. Vagy 3 könyv, 1 termék, esetleg 4 könyv? Azért elég jó deal, hogy a doboz ára nem változik. De nézzük is, hogy milyen könyvről van szó.


Az én személyes kedvenceim a szakácskönyvek. Gyakran járok az Édesem cukrászdába, így elég jól ismerem Szonja finomságait, és ez a befőzős receptes könyv nagyon igényes kiadás minden gasztromániásnak. Zita gyerekkönyve becsapós ám, mert nem csak gyerekek ehetik az ő finomságait, hanem a felnőttek is, ráadásul akik a vegán étrendet követik, azoknak jó kis újdonság lehet ez a könyv, ami túllép a szokásos fogásokon. 




Szórakoztató és izgalmas olvasmányok is várnak, hogy kiválaszd őket a dobozba. Én A lány az égből könyvvel szemezek már egy ideje, de Ellen munkássága és sztorijai is vonzanak. A kábulat ára maffiózós könyv, így szerintem a pasiknak is bejönne (ajándéknak is választhatsz ám dobozt, sok olyan termék közül választhatsz ami férfiak szól - pl szakállápoló olajak!) a Halálos bizalom pedig két informatikus által írt egészséges életmódról szóló könyv. (Khm a fülszöveg nem árul el sokat, így nem tudom pontosan, hogy ez miről is szól végeredményében)

Nekem a shopból a könyvek mellett a kedvenceim a Trónok harcás cuccok. Mióta megkaptam a Daenerys-es kulcstartómat a BASC-től, azóta áhítozom még valami Trónok harcás mörcsre. Ugye milyen jól nézek ki ezek? 



Az én álom GSB-omban a vegán gyerekszakácskönyv tuti, hogy benne lenne + A lány az égből könyv, egy Trónok harcás párna és egy finom granola, hogy tudjak valamit ropogtatni a könyvek olvasása mellé.

Ha megtetszett a doboz és akár magadnak, akár ajándékba összeraknál te is egy sajátot, akkor itt meg tudod tenni:

http://goodstuff.hu/uzlet/


Itt megtalálod a GSB Facebook oldalát! 


Ha szeretnél extra infókat kapni a legújabb termékekről (legyen az szépségápolás, könyv, vagy könyves cucc) akkor irány a Facebook csoport, ahol mindig van valami játék, akció, vagy éppen kérdés, arról, hogy minek örülnének a leendő és a már rendszeres GSB vásárolók. 

Good Stuff Deluxe csoport

Ezeket is olvasd el

3 komment

  1. Nekem ez teljesen új információ volt, köszönöm a bejegyzést! :) Annyi jónak tűnő kencét találtam az oldalukon, hogy úgy kell visszafognom magamat. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az én tanácsom, hogy ne fogd vissza magad, kell egy kis meglepetés mindenkinek, főleg szépségápolási cuccokból :)

      Delete
  2. Jó, hogy írtál róla, és tetszik a koncepció is. :) Viszont - szerencsére vagy nem - számomra úgy tűnik, még nem elég jó a kínálat, nincs elég féle cucc. Nem is tudnék most hirtelen összerakni egy olyan csomagot, amiért feltétlen elepednék. De mindenképp figyelni fogom. :)

    ReplyDelete

Subscribe