A Partvonal Kiadó programjai a Könyvek Éjszakáján:

8:41:00 PM

18 – 20 h: Szöszmösz kardigán és barátai – kézműves asztal és verseny gyerekeknek. Schubert András meseregényének 1-1 részlete alapján rajz, festékszórós kép vagy a ragasztó segítségével igazi kollázs készíthető. A versenyre beadott alkotásokra a Könyvhét végéig a helyszínen és a Partvonal Facebook-oldalán lehet szavazni. Fődíj: dedikált kötet és kedves órazseni figura.




19 – 20 h: 30 mp alatt – kvízjátékok felnőtteknek. Világos, mi az a fiskális, mi a monetáris? Megvan a híres barlang hasonlat? Na, és melyik országban található a Machu Pichu? A kiadó idén ismeretterjesztéssel készül a Könyvhétre és új 30 másodperc könyveinek szellemében időre méri és díjazza a tudást.

20 h: A krimit nemcsak olvasni és nézni, de játszani is lehet! Nyomozzunk újra a Könyvek Éjszakáján! Tavaly Agatha Christie, idén megtörtént bűnesetek a téma. A Mozdulj ki és nyomozz-eseménysorozat különkiadása a Partvonal Kiadó és a Krimiestek.hu szervezésében. Érdemes időben a standnál lenni, hogy a 12 helyszín közül az egyiket Te találd meg először!

20:30-tól: Borkóstolás a Boráruda jóvoltából, kötetlen beszélgetés a könyvekről.
Folyamatos program: Sudoku-rajongó? Most díjazzuk a teljesítményét! Aki az 5 nap alatt a standunknál elveszi, majd helyesen kitölti új, Nagy sudoku könyv c. kötetünk egyik feladványát, 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg az egész évre elég játékot tartalmazó gyűjteményt.

Bővebb infók a Partvonal Kiadó FB-os oldalán itt >> http://www.facebook.com/partvonalkiado

Ezeket is olvasd el

0 komment

Subscribe