Az a bizonyos könyves meglepetés project

10:26:00 PM

Röviden: Kiterveltem, megszerveztem, végrehajtottam és mosolyogtam sokat előtte/ közben és utána is :)


Hosszabban: PuPilla recenziós példányként megkapta az Agave kiadótól Baráth Katalin: Fekete zongora című könyvét, és mivel én hoztam el neki, mondván úgyis megyek Pécsre, így hamar lejut hozzá. Ebben az volt a bibi, hogy nem várt okok miatt most nem tudok lejutni (csak a barátom látogatott meg - ő pécsi lakos). Így ha már nálam volt a könyv kiterveltem egy meglepit.

Már régóta követem a regény írónőjét a Twitteren (@Pikszi néven tweetel), így ráírtam, hogy mit szólna hozzá ha összefutnánk. Ő egyből kedvesen és aranyosan reagált, így pár nap múlva munka után megérkeztem az ő munkahelye elé és dedikáltattam PuPilla könyvét :) És ma már ott voltam az enyémet is, mert már egy ideje a polcomon várja az olvasást. Amúgy is ha már ennyi jót olvastam róla tőletek, muszáj volt beszereznem. Tudathatom a nagyérdeművel, hogy Pikszi élőben is humoros, nagyon közvetlen és igazi öröm volt így összehozni ezt az egészet.

Így történt, hogy 2 dedikációval Fekete zongorával távoztam kedd délután . Zsófi pedig ma kapta meg a könyvet és nagyon örült neki :) Hát még én, hogy örömet okozhattam. ^^

Íme az én saját dedikált könyvem:


"Az egyetlen Anettnek, aki ZAKKANT és megőrült a könyvekért - csakúgy, mint én - sok szeretettel "

Mikre nem jó a twitter, a moly.hu és a blogok? ;) Meg az, hogy egy rövid időre kiléphetünk ezek mögül, úgy, hogy közben aranyos emberekkel ismerkedhetünk meg és még örömet is okozhatunk. Ez nem pótol semmit sem :)


Ezeket is olvasd el

5 komment

  1. Én ugyan ki nem lépek. Ott IGAZI emberek vannak, akikkel beszélgetni kell !!! Még mit nem ? A végén még Elkapok tőlük valamit.

    ReplyDelete
  2. Hát ez tényleg nagyon jó ötlet volt, kedves dolog volt tőled. :)

    ReplyDelete
  3. Csak megerősíteni tudom, hogy Baráth Katalin egy bűbájos írónő. :) Nekem a Könyvhéten volt szerencsém találkozni vele. :)
    Amúgy tényleg nagyon rendes tőled, hogy dedikáltattad Pupillának a könyvet, bár nálad ezen nem csodálkozom, amilyen aranyos lánynak tűnsz. :)

    ReplyDelete
  4. De még milyen aranyos! :))) :*
    Pupilla meg már bőszen olvassa Dávid Veron kalandjait A fekete zongorában :D

    ReplyDelete
  5. Wupsz, valaki díjat kapott! Nézz be hozzám! :)

    ReplyDelete

Subscribe