Holly Hill - Luxus nyalánkságok

7:56:00 PM

Holly Hill: Luxus nyalánkságok

Soha életemben nem volt ennyi titkom. De be kell vallanom, a hátrányai ellenére, valahol jó érzés, hogy van egy titkos életem.

Ezt találtam a neten a könyvről itt :

Te meddig mennél el? Holly Hill jómódú barátja kérésére hagyta ott a munkáját, a szakítás után azonban nehéz helyzetbe került. Miután hat hétig szenvedett pizsamában a szerelmi csalódás miatt, egy barátja azt tanácsolta neki, legyen nyitottabb a karrierválasztás tekintetében. Holly ekkor hirdetést adott fel az interneten, amelyben őt kitartó szeretőt keresett. Hihetetlen mennyiségű válaszlevelet kapott különböző férfiaktól, többségükben olyan nős férfiaktól, akiknek a felesége már nem kívánja a szexet. Holly számtalan férfival találkozott, mire kiválasztotta a számára megfelelő partnert. Szinte napi gyakorisággal jegyezte fel különleges élményeit nemcsak a férfiakról, hanem arról is, amit megtudott a házasság intézményéről, a férfiak vágyairól. A feladott hirdetés: „Vonzó, diplomás, intelligens, jól öltözött, 35 éves nő szeretőt keres. Darlinghurtsben lakom egy légkondicionált, kikötői panorámás lakásban. A lakásomhoz nagyon diszkrét, biztonságos, fedett parkoló is tartozik, de van megbízható autóm, és hajlandó vagyok a környező településekre is eljárni. Kizárólagosságra törekszem, ezért (elméletileg) a nap 24 órájában rendelkezésre állok majd. Egyedülálló vagyok, gyerekeim nincsenek. Nagyszerű szakács vagyok, és kérésre ínyenc fogásokat tudok készíteni. Szívesen töltöm fel a hűtőt kedvenc ételeiddel és italaiddal (nincs is jobb annál, mint elkényeztetni valakit és megvalósítani az álmait). Pszichológus végzettségem van, ezért remek hallgatóság vagyok, és nagyon élvezem a tartalmas beszélgetéseket. Társasági lény vagyok, gyönyörű, szellemes és szórakoztató partner szinte minden helyzetben. IMÁDOM a szexet, és kevés olyasmi van, amit nem élvezek. Ráadásul remekül masszírozok! A fentiekért cserébe bőkezű heti zsebpénzt kérek.” Holly Hill a Luxus nyalánkságban beszámol az e-mailekről és a randevúkról, valamint mesél arról az öt szerencsés férfiról, akit végül kiválasztott (persze nem párhuzamosan!). A könyv egyszerre vicces, tanulságos, provokatív és gondolatébresztő. A könyv, ami után mindenki megnyalja a szája szélét. Valós eseményeken alapuló történet egy kitartott nőről. „Pikáns és pimasz: az internetes generáció Büszkeség és balítélete.” -The Sun-Herald-

Az én szubjektív véleményem a könyvről:

Ez az a könyv, aminek a borítója győzött meg! Mert imádtam :) Annyi jól néz ki, végül is ez fogott meg, és ezért vettem meg (utólag belátom kár volt)

A sztori viszont annyira nem hozott lázba, és az a tény ,hogy megtörtént eseteken alapul. az se A főszereplő Holly egy szerencsétlen nő, aki ahhoz hogy eltartsa magát és életszínvonalát (adjon lejjebb és kész!) hirdetést ad fel ahol pasikat kényeztet. Olyan pasikat akiknek nem adja meg a felesége vagy a barátnője amit keres és Hollynál találnak menedéket. Kicsit ellenszenves volt a nő végére, mert sosem tudta eldönteni hogy mit akar és hogy melyik pasi a tökéletes számára. Bár ahogy a könyvből lejött nincs tökéletes pasi és mindegyiknek van valami szokása, vagy valami olyan amitől nem működik a kapcsolat.

Holly humora viszont tetszett így nevettem azért a könyv olvasása közben. Nem kertelve, jól leírja a dolgokat a szex-ről, és ez a fajta őszinteség az ami pozitív volt. A többi szál, a pasik, az a sok vacilálás már nem tetszett. Egyszóval nem életem legjobb könyve , de metrón olvasni kifejezetten furcsa érzés volt. Amikor kapaszkodtam állva (hely nuku) és kipattintottam a könyvet és az "alattam ülő" meglátta a könyvborítót ott leste. Nagyon sokszor kaptam azon az embereket, hogy ezt a képet bámulják.


ÉRTÉKELÉS: 5/2

Adatok a könyvről:

Ekkor kezdtem el olvasni : 2008.09.24.
Ekkor tettem le végleg: 2008. 10.06.

Kiadó: Kelly
Oldalszám: 315

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Szia!

    A kedvemért kijavítanád a Csenge betűvetőjét Csenga betűvetőjére? Köszi.

    ReplyDelete
  2. Jaj persze. Bocsánat hogy elírtalak :S Javítva ;)

    ReplyDelete

Subscribe