Cecily Von Ziegesar - Bad girl 6 - Te vagy aki kell!

8:15:00 PM


Írtam egy listát,mindarról, amit szeretsz: fekete / vasalt bakancs / szennyes eső / irónia / én
És írtam, egy listátmindarról, amit én szeretek: cigaretta / kávé /te / meg az az almafehér karod
A listákkal csak az a baj, hogy hajlamosak elkallódni.


Amit a neten találtam a könyvről a Libri honlapján ITT:

Eljött a nagy nap. Most végre megtudjuk, vajon Serenának vagy Blairnek sikerült bekerülnie New York legmenőbb egyetemére. Vajon a begőzölt magolással töltött utolsó hónapok, vagy a gazdagok fényűző lakosztályaiban átbulizott éjszakák érnek-e többet, ha egy csinos csaj az elithez akar tartozni. A jól összeszokott baráti társaság talán külön utakon indul tovább, de mielőtt könnyes búcsút vennének egymástól, még hátraván egy-két szerelmi ügy és „leszámolás”, elmaradt kaland és bepótolnivaló pofon, vagy rácsodálkozás az igazira, akit ezer éve ismersz, de csak most jöttél rá, hogy ő az, aki kell!

Az én szubjektív véleményem a könyvről:

2 nap kellett hozzá hogy kiolvassam a legjobban várt könyvsorozatom újabb darabját :) A 2 nap is azért mert hát vmikor dolgozni és aludni is kell és kevés a nap 24 órája arra hogy olvassak mert ezekből 16-ot elvesz a munka és az alvás :D De a többi olvasással töltöttem és ki is végeztem a könyvet gyorsan gyorsan mert ez a fajta könyv ami leköt, és mindig várom az újabb folytatást.

A történetet nem taglalom leírni mert ezeket a sztorikat csak az érti aki az elejétől kezdve nyomon követi Serena, Blair, Nate, Jenny, Daniel, Vanessa és Chuck életét. Ők New York menő fiataljai ( már aki menő közülük ) gazdagok (már aki) és mindent megtehetnek. A suliban a csajok legjobban Serenát, és Blairt bálványozzák, többek között a szende Jenny is. A fiúk oda vannak értük, de a pasikat sem kell félteni Nate-be az egész Waverley (az iskola ahová járnak) bele van zúgva az összes lány. Az életük azt hinnénk, hogy gondoktól mentes de mivel végzősök itt a felvételi és a továbbtanulás és ez okoz gondokat. Nah meg a szerelem is közbeszól az életükbe.


Azt hiszem ez a könyvsorozat főként tiniknek szól (nem is értem, én minek olvasom :D ) és még azokat kötheti le akiket érdekel a new yorki elit világa, a divattal, a pletykák meg a sok szerelmi háromszög, négyszög, ötszög stb... :)






ÉRTÉKELÉS: 5/5

Adatok a könyvről még:

Ekkor kezdtem el olvasni : 2008.09.16.
Ekkor tettem le végleg : 2008. 09.18.

Oldalszám: 346
Kiadó: ULPIUS

2 barátném is nagy fanjai a könyvsorozatnak, de ők először a filmsorozattal ismerkedtek meg. Ez Gossip girl néven fut, és már a 3. sikeres évadnál tart, természetesen ott is nyomon követem a kedvenckék sorsát. Mondhatni függő vagyok. Ejjj ejjj :)

Íme a sorozatból egy képkocka ahol a fiúk szereplők helyesek, a csajok nagyon szépek és divatosak. Tipikus new yorki álom :) Sorozatból most várom a 3. évad folytatását, könyvből pedig már a 8. kötet készülődik (ha megjelenik egyszer-2009 november már réges régen elmúlt)

Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Ez az a sori, amiben mindenki olyan széép? :D
    A könyvet megkaptam ajándékba, de valahogy tartok tőle. Talán majd egyszer nyáron.

    ReplyDelete
  2. Hajjjaj. Szépek és gazdagok :D Amerikai álomvilág. Köszi a kommentet ;)

    ReplyDelete

Subscribe