milyenek lennének a könyvborítók, ha mozognának?

9:50:00 PM

mostanság nagyon ráálltam a gifekre. jó, nem annyira új keletű ez a rajongásom, de több könyves gifre bukkantam mostanság, amit szeretnék nektek is megmutatni.

















minden gif a giphy-n leltem, sajnos szerzőt így nem tudok mondani. de ettől még nagyon jók nem? az én kedvencem az Extraordinary means a hulló csillagokkal, és a Sanctum is titokzatos azzal a fel-eltűnő alakkal. a könyvek java része már magyarul is olvasható, de most lusta vagyok belinkelgetni őket, meg néhány esetben a magyar borító más, mint a külföldi, ezek meg így szépek.

lécci mondjátok, hogy ugye nem vagyok egyedül a gif mániámmal?

Ezeket is olvasd el

6 komment

  1. Egyáltalán nem vagyok egyedül. :D Én is élek halok úgy általában is a giffekért, de ezek a mozgó borítók meg a halálaim... xD Nagyon tetszenek! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi! Ez megnyugtató :)))

      Delete
    2. vagy*
      ps: bocsi, már nem tudok rendesen se írni, késő van. :S

      Delete
  2. Amúgy, ha megengeded, hogy lopikázzam (igen, tényleg meghülyültem így estére, mert ilyen szó nem létezik :P) az ötletedet, akkor én is összedobnék egy ilyen bejegyzést, mert pont van most pár lementett borítóm. :)

    ReplyDelete
  3. Ezek nagyon jók! Amúgy mindig elképesztenek az amerikai-angol borítók, mindig olyan látványosra sikerülnek :)

    ReplyDelete
  4. Nem vagy egyedül a gif-mániáddal! :D Én is szeretem, de néha olyan nehéz levadaszni egy-egy olyat, amit épp be akarnék szúrni a posztba.
    Jó lenne, ha lennének ilyen interaktív borítók, bár szerintem nem állunk olyan messze tőle, egy e-borító simán lehet ilyen. ;)
    Egyébként nemrég láttam azokat a szörnysulis, vagy nem is tudom milyen könyveket, amiknek hologramos a borítójuk - pl. ördögszarva nő az igazgatónak ha mozgatod -, azok is jópofák, persze nem igazi mozgó-borító.
    Az ilyenekről nekem amúgy a HP ugrik be és a mozgó képek a Reggeli Prófétában. ;)

    ReplyDelete

Subscribe