januári beszerzések

10:36:00 PM


az év első hónapja mindig úgy elszalad, pedig azt mondják a január az egy hatalmas nagy egy hónapos hétfő. mondjuk hétfőkből nem volt hiány, de a hónap utolsó napjait Franciaország felé tartva tettem meg (síelni mentem) így csúszott a beszerzések poszt.

jah igen! igyekszem frissitgetni ezt a rovatot, mert tök jó visszanézni, hogy melyik hónapban mi történt. szóval január: nem vásároltam egy könyvet sem, juhúúúúú - zengjenek azok a fanfárok.


ellenben ajándékba kaptam Tomikától a baráti karácsonyos húzáson január elején Jo Nesbo - A fiú című könyvét és a Jennifer E. Smith - Milyen is a boldogság? című könyvét. mindkettő kívánságlistás volt, és már alig várom, hogy olvassam őket.

Anett (@zakkantanett) által közzétett fénykép,




a többi kép a kupacból mind recenziós szerzemény és a legtöbbjükről már írtam a blogon. a Könyvmolyképző csomagjából lapult a Kezdjetek el élni!, a Túl szép, a Rudnay gyilkosságok, Lick - Taktus, Öld meg Jana Robbinst, Ella és Micha, Dirty Red - Zűrös vörös, és A Pormanó felbukkan. ez utóbbit még nem olvastam, de folyamatban van.

a Maxim Kiadó könyvcsomagjában lapult a Milyen lesz a búcsú után? a Te vagy nekem a tűz, az Amikor búcsúzunk, a What if, A Dachaui varrónő, a Láthatatlan boszorkány.

a síelés előtt vettem át Rainbow Rowell Fangirl című könyvét, erről még jó pár hónapja írtam, de jó volt végre élőben is kézbe venni ezt a kedves kis olvasmányt.


a laptop nem az enyém, de pont illett a könyvhöz.

vásárolni ahogy a poszt elején említettem, nem vásároltam semmit, de elég erős a késztetés, mikor megláttam a 499-től leakciózott Libri könyveket. (hátha nektek jól jön a LINK!) próbálok erős maradni... ti vegyétek meg a Végjátékot, és a Szörnyen Titkos Részleg első részét, mert zseniálisak.

január számokban: 17 recenziós könyv vándorolt a polcomra (ahol már amúgy sincs hely, úgyhogy szortíroznom kell majd)

Ezeket is olvasd el

3 komment

  1. Jó nagy kupac könyv, a Dachaui varrónő és a Láthatatlan boszira én is kíváncsi vagyok :) Szépek lettek a képek, és milyen volt a síelés?

    ReplyDelete
  2. @theodora A síelés jó volt, bár nem lettem profi 6 nap alatt, de le tudok jönni a kezdő pályán elesés nélkül, meg tudok állni, nem törtem el semmi, nekem ez már nagy szó! :) A meredek hegyeken esélytelen voltam, de mint sport tetszett úgyhogy megyek még majd a jövőben.

    ReplyDelete
  3. Tovább kattintottam a Libris linkre... köszi! :D
    Nagyon szép a könyvkupacos csendélet!
    Vegyél könyvespolcot is! :)

    ReplyDelete

Subscribe