márciusi beszerzések

9:59:00 PM

ma az egész nap hülye április tréfákkal volt tele, ez a poszt nem az lesz. nincs semmi tréfa, a március úgy szalad el, hogy felocsúdni sem volt időm. sok munkám van, még több olvasnivaló, ahogy egyre közeledik a Könyvfesztivál, így a könyves beszerzések is megszaporodtak.

egyetlen egy könyvet vásároltam ebben a hónapban, ő pedig Karen Marie Moning Tündérkrónika sorozatának 3. darabja. az első részt imádtam, csak lusta disznó voltam írni róla, de a 2. rész már megvan, így úgy gondoltam, hogy meglepem magam a harmadikkal, mert megérdemlem. olcsó volt, csak valami 1290 ft a Könyvudvarból. éljen.


ezenkívül szinte csak recenziók áramlottak hozzám. Ghostman - A megoldóember és az Elveszett lányok országa a Libritől, a Darwin-játszma a Móra Kiadótól. hamarosan mindegyikről olvashattok a blogon mert turnézunk velük. a Ghostmant már "kivégeztem" és eléggé tetszett, hogy betekintést nyerhettem a bankrablók világába, az Elveszett lányok országa meg sokkoló a maga minden borzalmával.

megjött 2 régebbi recenzióm papírkiadása is: Nem akartam veled élni, és Csodák ideje. mindkettőről már van poszt, még januárban írtam róluk. 



könyvet nem kaptam, nem is ajándékoztam, a Rukkoláról érkezett még egy szerzeményem, mert rájöttem március elején, hogy bent állnak a pontjaim egy stoppolt könyvön, amiről leszedtem a pontokat, így a maradék párral együtt lecsaptam Melissa Hill Míg el nem felejtem romantikus rózsaszín regényére, ami postán érkezett meg március elején.


jah és valahogy kaptam egy Könyves magazint is valakitől, amin a Lena Dunham szerepel. szerintem ez még előző havi nyeremény a Facebook-ról valamilyen játék folyamán. mondjuk nem olvastam még el a magazint, mert mikor legutóbb otthon jártam anyunál, akkor nem volt rá időm. nah de majd most, húsvétkor! várom már, hogy egy kicsit otthon legyek és csak úgy semmit se csináljak, csak egész nap szotyizzam és olvashassak nyugiban. a legjobb lenne ha nem lenne orkán erejű szél, és lehetne mindezt tenni a napsütésen. már nem bírom a hullafehérségemet. jó lenne, ha igazi napsütéses tavasz lenne, a legjobb meg ha egyből nyár mondjuk.

egyébként magamhoz mérten csomó posztom lesz áprilisban (sok könyvet bevállaltam a blogturnéban) és ha egyszer végre ezeken túljutok és lesz szabadidőm, akkor megírom régebbi elmaradásaimat is.

többiek: Pupilla, Szilvamag ,theodora, Tekla, Nita, Nikkincs, katacita

Ezeket is olvasd el

3 komment

  1. Tegnap fél 3-kor jöttem rá, hogy nem kéne több hírt olvasnom, mert a fele úgyis kamu. Pl. hogy a pisai ferde toronyból luxushotel lesz.
    Moning tökjó :) nekem is még az utsó két rész hiányzik a gyűjteményből.
    Váárjuk a soksok posztot! :)

    ReplyDelete
  2. Tök örülnék, ha írnál majd a tündérkrónikákról is, akár egyben is :) :)
    Várom én is a sok április posztot! :D

    ReplyDelete
  3. Szerintem is jöhetne már az a meleg, tavaszt és nyarat nekünk, igazit! :)

    ReplyDelete

Subscribe