őszi hangulatképek

1:44:00 PM

összegyűjtöttem egy csomó képet, mert keresgéltem az új fejléchez. ez a bejegyzés csak képet tartalmaz, amikre jó ránézni, még akkor is ha ki nem állhatom az őszt, az esőt, meg az állandó sötétséget. nyári gyerek révén inkább napoznék, de néha jó bekuckózni is egy meleg takaróba és csak úgy olvasgatni, ha már kimenni nem lehet a lakásból.

az esővel sincs bajom ha otthon a négy fal között csinálja, hordom a gumicsizmámat, megvettem az összes őszi ruhámat. sőt! csomó könyvem van az esős délutánokra, csak időből kéne szerezni egy zsákravalót, hogy legyen időm is olvasni.

nah jó, nem vekengek tovább, inkább nézzetek szép őszi képeket.

Ennyire érdekelnek ősszel a levelek hullása, mint ezt a kutyit


Ez a lány én vagyok, ha lenne egy nagy fotelem pont az ablak előtt!
 
Óh! A Büszkeség és balítélet film 2 szereplője őszies képen! 





































Ezeket is olvasd el

11 komment

  1. Nekem a fotelem az ablak előtt van :-P És én is úgy szeretek olvasni, ahogy a képen a lány :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Óh, de irigyellek ezért. Én ha így olvasnék félő hogy kizuhannék az ötödik emeletről egy erősebb széllökéssel - fotelestul, könyvestül :D

      Delete
    2. Mostanában én is úgy olvasok, hogy a fotelt az ablak elé tolom, főleg mikor oda süt a nap. Fitnesz labda a láb alá, mert mire másra lenne való... :) Imádom az őszt, de főleg a napsütésest, az esőset csak kis ideig, és csak a szobából :D Jó képek! :)

      Delete
  2. Az esős mondaton jót nevettem :D Igen, kb augusztusban ha két napig esik, az még vicces, de már annyira nem az.
    Kíváncsi vagyok, az őszi ruhák hordása meddig lesz érdekes :) Kéne venni különben nekem is ezt-azt, de az ehavi fizum nekem nyaralásra megy..:))
    Jók a képek! :) Bár szegény lány ott a barna leggingsben biztos nehezen tudja olvasni a könyvet a falevelektől.

    ReplyDelete
  3. Klassz képek, jó hangulat, mondjuk én nagyon szeretem az őszt! :)) Ebből a válogatásból pár nálam is le van mentve, van, hogy csak úgy nézegetem őket, mert jól esik a lelkemnek :)

    ReplyDelete
  4. Gumicsizmát én is kajtatok egy hete :D "vekengek" - ez de jó szó.
    A képek csodásak, "rebloggolnám" őket tumblrön :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. én anno csizmát (volt róla kép nemrég instán, sztem láttad) a springfieldben találtam. a kínai üzletekben is van egy csomó 3 ezer forintért (nyugati aluljáró, ferenciek tere stb.), de azok nem annyira kényelmesek, ez a kis cukiság amit hordok ez pedig annyira kellemes viselet. meg van benne saját kis talpbetétem, úgyhogy király :) nem is vagyok annyira szomorú, ha esik az eső mert legalább felvehetem.

      Delete
    2. Nekem is van egy szuper gumicsizmám (igaz nem csodaszép, de kényelmes, és Svédországból van *-*), de amikor felveszem és épp esik az eső, utána mindig kisüt XD A sors valahogy a hordása ellen van :D

      Delete
  5. nagyon hangulatos összeállítás lett :) :)

    ReplyDelete
  6. Istenem ez a BB kép! Hogy ezt miért nem én találtam meg előbb? :DDDD

    ReplyDelete

Subscribe