Gyors hír: sorozat készül a Viharszigetből

10:21:00 AM

Tudjátok eléggé bírom Dennis Lehane-t, már vagy 100x láttam a könyve alapján készült Viharsziget című filmet Mark Ruffalo-val és Leonardo DiCaprio főszereplésével. Nah, most az Emmy gála napján kiszivárgott, hogy az HBO sorozatot készítene ebből a csodás alkotásból.



A sorozat a 2010-es Viharsziget című filmet venné alapul, és Ashecliffe (az elmegyógyintézet neve) lesz majd a címe. A pilotot állítólag maga a nagy Martin Scorsese rendezi (ő csinálta magát a filmet is!). A színészekről semmi infó, a sztoriról is csak annyi, hogy a szigeten található elmegyógyintézetről szólna (miről másról ugye?), és a cselekménye a film előtti időhöz nyúlik vissza.

Mondjuk nekem mindegy miről szól majd, úgyis megnézem, mert az HBO-s sorozatok elég fainak! Meg elmegyógyintézek, bolondok, és ha marad az eredeti film hangulata akkor már nálam nyert ügy lesz. Már csak arra leszek kíváncsi kik játsszák majd a főbb szerepeket, és vajon Lehane részt vesz-e a munkálatokban!

Addig is itt a történet alapjául szolgáló mozifilm trailere! 

infók innen



Ezeket is olvasd el

2 komment

  1. Juppí! Imádom a filmet én is, nekem sokkal ütősebb, mint a könyv, bár lehet azért, mert a könyvet később olvastam, és már tudtam mi lesz a vége. De úgy rémlik, hogy mintha lett volna egy mondat a film végén ami a könyvben nem volt, és azzal sokkal durvább lett az egész. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle, és főleg hogy kik lesznek a színészek!:)

    ReplyDelete
  2. A színészekre én is kíváncsi lennék, bár gondolom itt nem Teddy lesz a nyomozó, hanem valaki más. De mivel elmegyógyintézet én sok paráztatást várok :)

    ReplyDelete

Subscribe