Augusztusi szerzemények

9:07:00 PM

Elég csendes volt ez a hónap a könyvbeszerzéseket illetően. Nem nézegettem a nagy könyvportálok ajánlatait, töröltem a nyári akciós leveleket és nem csábultam el. Előző hónapban volt pár akciós beszerzésem, úgyhogy most ez szerettem volna elkerülni. Ma már nem rendelek semmit sem, ebben biztos vagyok, így kijelenthetem, hogy elég jó kis hónapot zártam. Pénztárca barát voltam :)

Bezzeg ruhára költöttem azért, bár boldogít a tudat, hogy a nyári leárazások utolsó hullámát lovagoltam meg pénteken a Reservedben és 15.000 csimpitallérért vettem egy kabátot (kicsit katonai, kicsit parka) egy hosszú ujjú pulcsit "so many shoes, so little time " felirattal, egy szürke stréberkislányos kardigánt, egy aranyozott ruhát (ami inkább hosszú pulcsi is lehetne) oldalán zipzárakkal, amiket ha kihúzok elég jól fel van sliccelve a cucc. Plusz vettem még egy felsőt, amin kiakadtam mert L-es méretű kellett. Vagy én leszek egyre nagyobb darab, vagy a méretek egyre elcseszettek. Ezenkívül augusztusban beszereztem még pár pólót a New Yorkerben, potom 890 ft-ért, és cuki cicás zoknikat kaptam anyukámtól születésnapomra.



Néhány régebbi cuccomat elvittem a jövő héten tartandó  The very best of GARÁZSVÁSÁROK. WOW.  eseményre, amire ti is gyertek el, ha van kedvetek. Ha a ruhák nem kelnek el, akkor elvisszük őket a Vöröskereszthez, szóval kárba nem vész :) De mivel ez nem egy divatblog, így következzenek a könyvek!

Ebben a hónapban inkább Rukkoláztam, a BTK miatt olvasgattam pár könyvet (ezek javarésze majd csak most fog megjelenni így e-könyvben bűnöztem, de ez nem ugyanaz, mintha papírban birtokolnám őket, úgyhogy ezeket nem is sorolom ide, csak amit ténylegesen kézhez kaptam és polcra raktam.)

Rukkoláról érkeztek: 


Régóta tervezem már elolvasni Carrie Ryan - Kezek és fogak erdejét, mert zombis történet, és nekem minden zombis történetet olvasnom kell. Nagyon szeretem az élőhalottakkal foglalkozó könyveket, így hogy ez se hiányozzon a polcomról beszereztem. Nem kértek érte sok pontot, az állapota is csodás.

Viviane Villamont Kisdarázsát filmen már láttam régebben, és bár még nem vettem át a könyvet, de nagyon remélem, hogy a kedves rukkoló tényleg leadja, hogy újra elolvashassam gyerekkorom egyik kedvencét.



Peter Marshall könyvét én a régebbi borítóval szereztem be, ami ráadásul keménykötéses, de csudajó állapotú. Kíváncsi vagyok a fülszöveg szerint két mozgássérült megható szerelméről szól. Ez mindenképpen érdekes téma lesz. Nem szerelmes, inkább erotikus (bár lehet hogy szerelem is van benne majd nyilatkozik aki elolvasni) Sylvia Day Hozzád kötve, azaz a Crossfire sorozat első része. Igaz ezt jövő héten veszem át, de ide sorolom, mert már egy ideje leadták, csak a programjaim miatt nem jutottam el zárásig a happontba érte.



Amit reciben olvastam és papírkötésben érkezett az Egy lány belép a bárba című könyv. Elég érdekes volt ez az erotikus "kalandjátékkockázathoz" hasonló választgatós és lapozgatós könyv. Már írtam róla ITT. 

Összességében: 5 könyv (4 Rukkola, 1 Reci) 0 vásárlás. Wáó! Régóta nem volt olyan hónap, hogy ne vettem volna könyvet. Remélem tudom tartani egy darabig ez a tendenciát!

A többiek bűnözései itt:
Amadea
Pupilla 
Nita
theodora 
Nikkincs

UI: De utálom, hogy ősz van. Nem akarok folyton esőt, nem akarok hideget, nincs kedvem őszi hangulatú blogfejlécet gyártani. Még napsütést szeretnék, örök nyarat, meg kiülős estéket a barátokkal, strandolást és szalmakalapot. Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan vége lett a nyárnak. Brühühühühühühü! Megyek és hallgatok egy kis Lana Del Rey-t, bár a Summertime sadness daltól jobb kedvem nem lesz, de legalább hangolódok a számomra csúnya őszre.


Ezeket is olvasd el

6 komment

  1. Úú, tudom hogy megragadom a lényeget, de irtó cuki a cicás zokni! :D
    És éljen a Summertime Sadness :D
    Ügyi vagy, nem is bűnöztél :)

    ReplyDelete
  2. A Tombol a Hold isteni, isteni, isteni. Én jó régen olvastam először, ezért nem is értettem, hogy miért vannak úgy oda a Csillagjainkban a hibáért (vagy mi a címe). A téma hasonló, de ez szerintem sokkal jobb :) A cicás zokni nagyon cuki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juj de jó hírek a Tombol a hold kapcsán! Kíváncsi vagyok rá nagyon, főleg hogy ha tényleg jobb mint a Csillagainkban a hiba :)

      Delete
  3. Szép mérsékletes hónapot zársz, nincs közötte egyetlenegy vásárolt könyv sem, gratu! :) A Kisdarázs ezer éve porosodik a várólistámon, ezek szerint, előre kellene már vennem ha kedvencként utalsz rá :)
    Én szeretem az őszt, ennek is megvan a szépsége. :) Mondjuk tény, hogy ez a nyár elrepült, az sem tudom, hogy mi történt velem alatta ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Velem se történt sok minden, mármint voltam itt-ott, de nyaralás egyelőre kimaradt, őszre be kell iktatni valamit, mert már igénylem az utazást.

      Delete
  4. Igen, igen, a zokni csodás! Imádom a vicces-cuki zoknikat, kár, hogy télen nem látszanak ki a csizmából.
    Szerencsére annyira rohadt lusta voltam vásárolni menni, hogy semmi ruhát nem vettem mostanában, pedig különben illene egy-két alap dolgot beszerezni.
    Könyv téren ügyes voltál:) Most én is elkezdtem cserélgetni, és tetszik a dolog, csak olvasni kéne hozzá a saját könyveimet, hogy legyen mit cserélni.

    ReplyDelete

Subscribe