Parasztvakítás felsőfokon

9:08:00 PM

Nemrég írtam A szürke 50 árnyalatáról (kritika itt), és most megérkezett a sokak által várva várt első előzetes E.L. James bestselleréből készült filmből.



Az egész világ #50SOFG (50 shades of grey az eredeti cím) lázban égett. A könyvnek ugyanis hatalmas rajongó tábora van (még mindig nem értem ezen mit lehet ezen rajongani, de sebaj) szerte a világon és elárasztották a várakozó tweetek, és FB bejegyzések az internetet. Beyoncé szivárogtatta ki Instagramon az első pár másodperces mézesmadzagot még a hét elején, és ma végre napvilágot látott az egész trailer is. 2 perc tömény parasztvakítás. Íme!



Az eddig csak képkockákon látott Dakota Johnson és Jamie Dornan végre "testet öltött" és megnézhetjük a saját 2 szemünkkel, ahogyan "Elképesztően erotikus! Izzik a levegő a két színész között" - avagy a béna online női magazinok szalagcímei nagyon lényeglátóak voltak megint.

Kb, annyira érdekes számomra a videó képi világ, mintha egy elfuserált reklámot néznék. Etessük meg a népet egy bőrostorral, szopóálarccal selyem maszkkal, félmeztelen férfi és női testtel, egy liftes őrülten csókolózó jelenettel., meg egy asztal alatt markolászó jelenettel aztán kész. Van egy olyan érzésem, hogy az összes nagy momentumot ellőtték a trailerben, és ami nekem most is csak gyertyaláng pislákolásnak tűnik az a vásznon sehogy sem lesz bozóttűz 2015 februárban.

Az biztos, hogy sok szado-mazo szex nem lesz a movie-ban, pedig ez a regény alapja. És úgyis erre kíváncsi mindenki. Ahogy a könyvet is ezért olvasták el, mert tabudöngetőnek számít a műfajában. Meg persze a hype miatt, mert mindenki erről beszélt. Persze tökre érthető, hogy ha sok szexjelenet lenne a végső változatban, akkor az korhatáros lenne és így sok nézőt vesztenének. Meg nem lehetne promózni annyira. Meg nem lehetne barbie babákat kiadni majd a két főhősről. Hát hogy nézne ki Ken Christan, amint Ana Barbi seggét ütlegelni? Ugye? Ugye?

Így A szürke kapott egy pinkiminki rózsaszín kis szemüveget, és azon át szemlélhetjük, ahogy az okos, szexis és udvarias Christian Grey megdugja beleszeret (vagy mégsem?) Anastacia Steele-be. Juhéjjj!

Nyilván a filmet én is meg fogom nézni majd egyszer, de nem számítok sok jóra. Addig is mindenki nyálazzon Jamie Dornanra, aki szerintem nem is jó pasi, és Dakota Johnson-ra, aki szerintem kétségkívül tök jól hozza a buta, naiv kislányt, akit bábként használnak a regényben/filmben. Nincs kétségem afelől, hogy kasszasiker lesz a film.

A videó magyar feliratáért hálálkodjanak Deszynek !


Ezeket is olvasd el

4 komment

  1. Pfű, nagyon jó poszt lett :D esküszöm kifizetnék neked egy mozijegyet, csak hogy legyen egy cifra posztod róla amikor kijön a film :D Jól szórakoznánk.
    Megnéztem az előzetest, és pont ugyanúgy taszít az egész mint eddig, sőt, még jobban, mert a színészek castingja is... huhhh ... hogy mondjam finoman. Szar :D

    ReplyDelete
  2. annyi kémiát látok a két színész között mint a mosómedve és a szappan között...semmit :'D első reakcióm ennyi egyenlőre

    ReplyDelete
  3. 9 és fél hét letöltés

    9 és fél hét kritika

    9 és fél hét imdb

    9 és fél hét

    ReplyDelete
  4. Még mindig Anastasia....

    ReplyDelete

Subscribe