Májusi szerzemények

10:27:00 PM

Az április után májusban is ügyesen visszafogtam magam. Nem szándékos, egyszerűen csak nem nagyon járok könyvesboltokba, nem mazsolázom naponta a könyves oldalakon, a hírleveleket is lemondtam. Persze a többi blogos által írt megjelenések, meg posztok dagasztják a kívánságlistámat, de nem érzek késztetést, hogy mindent azonnal megvegyek, amint megjelenik. Így készülök a Könyvhétre is nagyjából. Majd meglátjuk mennyire jön össze :)




Ebben a hónapban a Rukkoláról csak egy könyv érkezett hozzám. Ő Don DeLilo Fehér zaja, amire egy ideje már kíváncsi voltam. Se időm, se kedvem nem volt figyelgetni az oldalt, se a Pre-rukk csoportot. Pontom se volt sok, ami érdekelt volna azért 50-60 pontokért mentek így nem is szálltam harca.

A Blogturné Klub miatt kaptam meg olvasásra Meg Rosoff új regényét a Just in case-t, amit már ki is olvastam (itt a poszt róla).


Szintén a Blogturné keretében már elolvastam a Modern boszorkányt (itt tudjátok előrendelni 30% kedzevménnyel), júniusban majd írok erről is. Spoiler: nagyon cuki volt, imádtam a boszikat, akik tudnak programozni (!), jógáznak, csetelnek, meg videótelefonálnak egymással miközben bonyolult varázslatokat írnak, akár a számítógépekre is, akár a való életre!


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából pedig a Kihasznált alkalom érkezett hozzám (itt tudjátok előjegyezni!). Ma olvastam el végleg és nagyon durva. Szerencsére a jó értelemben! :) Poszt erről is hamarosan érkezik!


Most találkoztam először Jennifer E. Smith könyveiből (a hamarosan megjelenő Létezik-e térkép a szerelemhez? - előrendelés 30%-al olcsóbban itt ), de azt hiszem eljött az idő, hogy mindet a magamévá tegyem. Elvarázsolt ez a szerelmes sztori, a képeslapok, a városok és úgy minden! Jennifer E. Smith stílusa nagyon tetszett, úgyhogy a jövőben nagyon figyelni fogok rá.


Egy kis elcsábulásom azért volt a Könyvudvarban, mikor múlt héten arrafelé jártam. Nem tudtam otthagyni Karen Marie Moning Keserű ébredés című könyvét. Már olyan sokat hallottam az írónőről, és erről a sorozatról is, hogy gondoltam próbát teszek. Remélem nem fogok csalódni :)


Jennifer Cruise elég bombabiztos nálam, ha valami könnyed, szerelmes chick-lit-et szeretnék olvasni, így a Száguldás a szerelembe jó kis nyári olvasmány lesz majd valamelyik vízparton. A két könyv együtt 1400 forint se volt, úgyhogy elég olcsón megúsztam.

Május így 2 vásárolt könyv, 1 happolás, és 1 papírkönyves recenzió, 3 elektronikus reci. Tényleg egész visszafogott voltam. Vállveregetés, szóljanak a fanfárok, hallelujah! Persze ne kéne a többi otthon heverő könyvet portalanítani kéthetente. Sosem fogynak el, ha így haladok :)

A többiek többet bűnöztek mint én, ellenben szuper könyveket szereztek be.

Amadea
Theodora
Pupilla
Nita
Pöfi 
Katacica
Nikkincs


Ezeket is olvasd el

4 komment

  1. Szép zsákmányt :) A Modern boszorkányok most elkezdett érdekelni, kíváncsian várom mit írsz róla! :)

    ReplyDelete
  2. Szurkolok, hogy szeresd meg Moningot! :)

    ReplyDelete
  3. Tündérkrónikák :))) Múltkor láttam a postán valamelyik részt kb 500 ft-ért, de az pont nem az első volt, pedig jó lenne magaménak tudni a sorozatot :)
    Elsőre nekem elég fura volt, mert nem szoktam "ilyen" könyveket olvasni, de aztán nagyon megszerettem, szerintem az első rész különösen hangulatos is.
    A Modern boszorkánnyal mostanában annyi helyen találkozom, kezdek kedvet kapni hozzá :)

    ReplyDelete
  4. Jennifer E. Smith nálam is nyerő, nagyon tetszett a könyve, úgyhogy a többit is tervezem olvasni. :D

    ReplyDelete

Subscribe