2 in 1 (öröm meg bánat)

11:46:00 PM

Nemrég sikerült a Facebook-on 2 könyvet is nyerni. A Torchwood (Esős napok Cardiffban) könyvet még december végén nyertem az AXN Magyarország klubban. A könyv egy BBC-s sorozat alapján készült és igen érdekesen indul.

"Az időjárás eléggé aggasztó, egyfolytában esik az eső, és egyre sötétebb felhők közelednek Cardiff felé. Ez azonban pillanatnyilag mellékes. Ugyanis egy különös gyilkos járja az utcákat, hajléktalanokat öl, hogy hozzájusson a gerincvelőhöz. "

Az Atlantic Press Kiadó FB-os oldalán pedig nemrég több moly-ossal együtt sorsoltak ki engem is egy lájkolós játék során. Nyert Nita, Natasha is egy-egy könyvet asszem.

Bokor Pál : A siker helye Hollywood-ban könyvet fogom megkapni, úgy néz ki, hogy dedikálva ráadásul :)

Lassan már nem merek játszani, mert csak halmozódnak a könyvek és csilliónyi van már a Várólistán. Nekem meg még van 1 nyamvadt vizsgám pénteken és neki kell álljak a szakdogámnak, ami hiába könyvesblogos téma kurvára nagyon nincs rá időm :(

Úgy ég a fejem, rendes postot sem hoztam össze karácsony óta, igaz alig volt a kezemben könyv is. Száni vagyok!

Ezeket is olvasd el

5 komment

  1. Hát én nem nyertem, Nitával keversz szerintem össze. :) Nem is játszottam, meg nem is ismerem ezt a kiadót. Én még az Elveszett próféciákért szorítok magamnak. :D

    ReplyDelete
  2. Óh tényleg :( Ne haragudj! Mindjárt átírom Nimára!

    ReplyDelete
  3. Én Nitára, Nita_könyvgalaxisra gondoltam, de te tudod :D

    ReplyDelete
  4. @ficka formában vagyok :D látszik! 2 nap múlva vizsga :D

    ReplyDelete

Subscribe