Örömködések

6:42:00 PM

A múlt hétvégi Orosházán rendezett Veszíts el könyves találkozón végre összefutottam Bridge-el, akitől megkaptam a Méregnaplók című könyv megjelent verzióját. Nem néztem meg ott, mert elpakoltam a kollégiumi szobába és csak hazafelé került újra elő. Akkor azonban nem kis meglepetésemre megláttam benne a saját mondataimat, amit a könyvről írt bejegyzésekben volt olvasható. Szerintem a velem szemben ülő bácsi teljesen hülyén nézett (semmi kétség!) amikor vigyorogva szorongattam a könyvet és legalább 10 percig bámultam csak a fülszöveget :D

Olyan nagy boldogság ez, hogy ilyen könyvesbloggerrekkel szerepelhetek együtt egy oldalon mint Lobo, Amadea, Heloise, Nima és még sokan mások :)) Azóta már persze mindenkinek aki él és mozog a családom és a barátaim körében megmutattam a könyvet és a Könyvfutár magazint is, ahol szintén leközölték a könyv beharangozója melletti blogos gondolatokat, köztük az enyémet is :)

Íme vagyok / vagyunk :)


+ 1 örömködés: Az előző héten Amadea blogos játékán nyert könyvemet is megkaptam a Kelly kiadótól. Íme ezt a szépséget választottam :)

Ezeket is olvasd el

5 komment

  1. Jaj de jó ez a Méregnapló:) Köszi hogy betetted én még nem láttam a nyomtatottat. Füligvigyor itt is.

    ReplyDelete
  2. Zenka is vigyorog. Köszi :))

    ReplyDelete
  3. Gratulálok!
    Ez a borító, amit választottál, nagyon szép! :)

    ReplyDelete
  4. Én is ezt választottam nyereményként a Kellytől. :)

    ReplyDelete

Subscribe