Megjelenések, újdonságok, játékok miegymás

9:53:00 PM

Régen postoltam a várományos listámból, de most muszáj lesz megosztanom, mert annyi minden érkezik és érkezik és ááááááááááááááááááááá ez nem lesz költséghatékony ez az ősz :D


ULPIUS-tól várom:

Charlaine Harris: Por és hamu (megjelenés: szeptember vége, bár inkább október eleje lesz ebből inkább)

Sookie megint véres ütközött találja magát, ahol kitépett szőr repked és sok sok vér fog folyni. Nagyon kíváncsi leszek kik és miért csapnak össze és vajon hogy keveredik ki ebből az egyre okosabb pincérnő.

Markus Zusak: A könyvtolvaj (megjelenés: október)

Először az Ulpius FB oldalán olvastam a könyvről és akkor el is határoztam, hogy beszerzem mert nagyon megfogott már ez a pár sor is: "Ez a kis történet egy lányról egy harmonikásról néhány fanatikus németről egy zsidó bokszolóról és egészen sok lopásról szól."

Vass Virág: Sokszor csókol, India (megjelenés: november)

Igaz, az előző regénye az írónőnek (Franciadrazsé) kicsit felemás volt számomra, de akkor is várom vajon Indiából milyen sztorit tud kihozni. Visszatérnek a Vulévu szereplői, meg biztos lesz benne szerelem és néhány elefánt. Ha már India :)



KELLY-től várom:

Melissa de la Cruz: Álarcban Kékvérűek 2. (megjelenése: november 2)

A Rettegés nagyon tetszett, így a folytatásnál nem kérdéses, hogy beszerzem a könyvet mert nagyon érdekel hogy Schuyler mit kezd Velencében az álarcosok között, ahová azért utazik mert meg kell találnia a nagyapját, aki tud egy két dologra majd választ adni neki.
Liza Jackson : A gonosz csábítása (megjelenés: ősz de vajon melyik hónap?)

Rick Bentz, a New Orleans-i nyomozó egy baleset után kinyitja a szemét a kórházban, meglátja Jennifert, aki az ajtóban áll, csókot dob neki, azután eltunik. Csakhogy ez lehetetlen. Jennifer ugyanis tizenkét éve halott... Ezután beindul a sztori rendesen. Halálesetek, amiknek közük van Jenniferhez, aki inkább tűnik élőnek mint holtnak. Hmmm. A Vakjátszma után szívesen olvasok krimit :)

Maya Banks: Édes megadás (megjelenés október 12.)
Maya Banks mindenki másnál jobban ért hozzá, milyen formák, ízek, illatok, hangok kellenek ahhoz, hogy egy jelenet igazán izgató legyen. Meglássuk mennyire! Egyébként meg szeretek erotikus tartalmú könyveket olvasni, ha eddig ezt még senki sem tudta volna.



KÖNYVMOLYKÉPZŐ-től várom:
Stephenie Meyer: Bree Tanner rövid második élete (megjelenik: november 11)

Muszáj megvennem, mert Twilight fanatikus vagyok és kíváncsi vagyok vajon Steph mit tud írni még a Bella&Edward lerágott és sokszor kielemezett csontról, meg úgy unblock a vámpírokról.

Alex Flinn: Beastly (megjelenés 2011, de a honlapon pontosabbat nem láttam :( )

A szépség és a szörnyeteg modern történetére emlékeztetett a film trailere, amit majd a hazai mozik is játszani fognak előbb utóbb. De nem erre hagyatkozok hanem erre: Elmesélem, milyen voltam Kyle Kingsburyként, olyasvalakiként, aki mindenki lenni szeretne, gazdagon, tökéletes külsővel és tökéletes élettel. Utána elmesélem, hogy váltam tökéletesen...szörnyeteggé.

Bree DeSpain: The Dark Divine - Sötét erők (megjelenést nem találtam)

Grace Divine - a helyi lelkész lánya - mindig is tudta, hogy valami rettenetes történt azon az éjszakán, mikor Daniel Kalbi eltűnt, bátyja, Jude pedig vérbe fagyva tért haza. Lesz itt még tékozló fiú, halálos titok és veszélyes szerelem. Jaj nekem! És a borító is olyan gyönyörű!

Sebastian Fitzek: A terápia (megjelenést nem találtam)

Pszichothrillert olvasni biztos érdekes dolog. Főleg ilyen sztorival, aminek drámai vége lesz állítólag. A híres pszichiáter, Viktor Larenz lánya, Josy rejtélyes körülmények között eltűnik. Hollétére nem derül fény. Négy évvel később: Viktor egy nyaralóba vonul vissza, hogy feldolgozza a történteket, de egy napon ismeretlen nő kopogtat az ajtaján. A nőt kényszerképzetek gyötrik, melyekben újra meg újra megjelenik egy kislány, aki Josy-hoz hasonlóan nyomtalanul eltűnik.




JÁTÉKOK könyvnyereményekért:

A Kelly kiadó Facebook-os klubjában még mindig tart az invitálós játék. Ha meglesz 5000 tag 20 könyv vár gazdára. Csatlakozz - invitálj - nyerj!

Az Ulpius kiadó Facebook klubjában most Frei Tamás, Kis Ádám könyveket is lehet nyerni.

Az Olvasoterem.com oldal egy érdekes játékot hirdetett ahol John Le Carré A mi emberünk új könyvét lehet megnyerni. Bogarássz keresgélj és iratkozz fel, ha rájöttél hol keresd amit keresned kell :)

A Könyvkolónián Mesterkurzust lehet nyerni, a Moly.hu-n pedig egy 300 szavas Feldmár könyvajánlóval az író legújabb köteté (A barna tehén fia), jegyeket és megjelenést több helyen :) Wááóóó!

+ 1 Mivel imádtam a sztorit (itt a blog hozzá) muszáj kiemelnem ezt a friss megjelenést is: Maryroose Wood Méregnaplók puhaborítós verziója szeptember 30-án, a keményfedeles október 7-én fog megjelenni! Tessék rohanni megvenni és várni a folytatást tűkön ülve (mint én!)

Ezeket is olvasd el

4 komment

  1. A Terápia már megjelent 2009-ben.

    ReplyDelete
  2. A Beastlyről 03.11-et találtam.

    ReplyDelete
  3. Látom te is gyűjthetsz. :o)
    Annyit írtatok már róla, hogy a Méregnaplókra nagyon kíváncsi vagyok.

    ReplyDelete

Subscribe