Örömhír a rajongóknak! Itt az új Twilight könyv!

12:38:00 AM

Stephenie Meyer boldogan jelentette be hivatalos oldalán, még idén június 5-én napvilágra kerül a Twilight sztorikhoz kapcsolódó egyik szereplő visszaemlékezése könyv alakjában. Amióta az első regényét megírta, Stephenie élete villámcsapásra megváltozott. Ő sem gondolta, hogy ennyi fanatikus rajongót szerez Edward és Bella története.




A könyv 2010.június 5-én jelenik meg az USA-ban The Short Second Life Of Bree Tanner: An Eclipse Novella néven. A hosszú cím takarja a szereplőt Bree Tanner-t , akinek a szeméből nyomon követhetjük a vámpírok sztoriját. Bree egy fiatal vámpírlány, aki a regénysorozat harmadik részében tűnik fel, de elég rövid ideig szerepel. Bree a Cullen család ellensége volt az Eclipse kötetben, és olyan titkokat tud amiket még Bella sem sejt. Hűha! Vajon mik azok?

Az írónő elárulta, hogy a regény megírása még őt magát is meglepte, mert nem hitte, hogy ilyen hosszú sztorit tud belőle kerekíteni. Ahhoz képest, hogy a Twilight utolsó részét (Midnight Sun) septiben félbehagyta elég érdekes lépés, hogy most újabb kötete dob piacra. Talán ennyire unatkozik?

A rajongók feszülten várják a mai napig is az utolsó regény befejezését, de most egy emlékirattal kell beérniük. Az Step javára vall, hogy a regényt le lehet tölteni a honlapjáról is majd, de aki megveszi a kötetet annak árából egy rész jótékony célokra lesz felhasználva.

Nofene! Mik várhatók júniusban? :) Inkább folytatná a Midnight sun-t vagy ne eröltesse a témát. Ez már vérciki kezd lenni! Vagy csak én látom így?

A borító legalább tetszik :)



Ezeket is olvasd el

1 komment

  1. Hát... ismerem amúgy az érzést, hogy belejössz valamibe, és csak bonyolítod és bonyolítod, szóval, az ilyesmivel nem egyszerű leállni. :) A húgomnál még mindig itt tornyosul a második és harmadik rész, elképzelni is nehezen tudom, mi lehet bennük, még az elsőt sem fejeztem be.

    ReplyDelete

Subscribe