Kellenek a vérfarkasok is a könyvpiacra?

11:57:00 AM

Ha még nem elég a vámpírokból, akkor íme itt egy vérfarkasos sztori. Meglovagolva a Twilight, True blood és társai sikerét most az Egmont kiadó is bepróbálkozik.

Hamarosan (02.24-én) megjelenik a Vérfarkaskölyök 1. része amely a Szunnyadó vadállat címre fog hallgatni, és aznap már a második részt is kidobják, mely Fekete hold nevet kapta. Nem túl kreatív címek.

Vajon érdemes, még újabb vadállatokról vagy vámpírokról szóló sztorikat kiadni?

Ebben egy Trey nevű árva fiú történetét ismerhetjük meg, akiről kiderül, hogy különleges és naná, hogy mindenki vágja hogy mitől másabb ő mint a többiek :D Azt nem értem, hogy hogy kerülnek a sztoriba dzsinnek és mágusok de jól ismert vámpírok és démonok nem maradnak el :) Csak hogy kerek legyen a sztori.

Azt hiszem én kihagyom ezt a sorozatot, még a borítók sem tetszenek. Nektek?

Ezeket is olvasd el

4 komment

  1. A borítók nekem sem tetszenek. Mivel én eddig csak a Twillight sorozatot olvastam, nekem még cseppet sem elég a vámpírokból és vérfarkasokból, viszont én szívesen olvasnék olyat, amelynek egyetemisták a hősei, hogy korban közelebb legyenek hozzám. Arról nem is beszélve, hogy csupán azért unalmas már a téma, mert vagy nagyon hasonlóak a könyvek, vagy nem elég színvonalasak a történetek.

    ReplyDelete
  2. Ha vámpíros-vérfarkasos akkor Anita Blake. :) Ennyi. :D

    ReplyDelete
  3. Tényleg gagyinak tűnik, most még az utolsó bőrt is lenyúzzák erről a témáról. :S

    ReplyDelete
  4. Egmont... elég komolytalanul hangzik.

    ReplyDelete

Subscribe